Mit egyek konditermes edzés mellett? Pls aki ért az ilyesmihez olvassa tovább
tojásfehérje, csirkemell, rizs, burgonya, zabpehely(nem a nestle), tonhal, halak, husok. zabálj. EDZÉS KÖZBE NEM ESZÜNK.
és am lábad nincsen? se hátad?
A hátad még mindenképp vedd bele az edzéstervbe! A lábat is megedzheted, nem feltétlen kell guggolnod. Valami multivitamint is beszerezhetsz. Nem ajánlanám az Activalt, kicsit olcsóbban megkapod a Scitec Daily One-t, amiben 10x annyi vitamin van mint a béresbe.
Edzés előtt 1-1,5 órával nem eszel, akkor is komplex szénhidrátot, rizs, barna rizs, zabpehely.. lassú felszívódású fehérje, tojás, túró.
Edzés után egyszerű szénhidrát és gyors fehérje, pl. szőlőcukor és tejsavófehérje. Ezeken kívül csirke, pulyka mell.
nem azt mondtam h lábam meg hátam nincs, hanem hogy ezekre öszpontositok amimet már leirtam, amugy most 1 ilyen edzés tervet csinálok:
Hétfő: Mell - Tricepsz
Szerda: Hát - Bicepsz
Péntek: Váll - Trapéz
Láb meg has minden nap a program befejezése után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!