14 évesen a konditermes edzés tényleg megállíthat a növekedésbe?
Figyelt kérdés
14 éves vagy 56kg körül. heti 2x vagy 3x járok konditerembe. Nem szoktam nagy súllyal guggolni vagy olyan gyakorlatokat csinálni ami a gerincoszlopot terheli. Egy kézzel bicepszre 7,5kg vagy 10kg-val szoktam. Fekvenyomni se szoktam sokkal. Ezeket a gépeket szoktam használni (pl. ilyet: [link] De szinte az összes gépet használom. Nem fogok megállni a növekedésben?2011. jún. 23. 21:10
2/5 anonim válasza:
nem állít meg a növekedésben te már amúgy is abban a korban vagy ahol nem ártalmas a kondizás az egészségedre nézve.
3/5 anonim válasza:
nem a f@szt.
Képzeld el: megsérül az egyik porcod, vagy csontvéged, de semmi baj, ebcsont beforr alapon de hoppá! te még növésben vagy a sérülés gyógyul de közbe nyúlik, nő és íme, egy tökéletesen rosszul mozgatható végtag.
Challenge accepted kedves barátom
u.i: 14 évesen mi a rákot keresel konditerembe ?
4/5 anonim válasza:
úgytudom 14 éves kortól már lehet kondizni és senki nem olyan hülye hogy egyből nagysúllyal edzenek csak páran... amúgy meg csomó konditerembe 16 éves kortól lehet bemenni..
5/5 anonim válasza:
Nem azt mondtam h 14 évesen nem kondizhat :)
Csak azt hogy minek mert látható/érezhető eredményt később fog elérni, persze nem mindenki.
Nagy súllyal meg úgyse tud edzeni, mert nem bírja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!