Csitt kérdése:
Mitől lehet büdös egy szobakerékpár?
Figyelt kérdés
Kb fél éve vettem egy mágnesfékes szobakerékpárt, és pár hete felfigyeltem valami szagra. Letakarítottam a látszódó részeket. Aztán rájöttem,, hogy onnan jön a szag, ahol szét kell szerelni, ahol a kerekek forognak. Van valami ötlet, hogy mi a baj? Segítsetek!2015. aug. 17. 11:37
1/3 anonim válasza:
Általában használat közben a gagyi csapágyak felforrösodnak és a kenés tud büdös lenni... + ha használat közben rendszeresen beleizzadsz, akor mindenféle baktérium tenyészet is lehet benne...
2/3 A kérdező kommentje:
És mit tudok tenni, ha a kenés miatt lett büdös? Köszi a választ :)
2015. aug. 24. 15:10
3/3 anonim válasza:
Mondjuk szétszedni és grafitos zsírt(jobban bírja a hőt) használva megkenni a forgó részeket? Észlény :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!