Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy oldjam meg?

Manó1235 kérdése:

Hogy oldjam meg?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretek futni. Év elején kezdtem el akkor még pulcsiban jártam és a zsebemben hordtam a telefonom ( mert alap a zene) 😊 most hogy nyár van vettem futó pólót és nadrágot viszont olyan karra csatolhatos telefon tartót még nem tudtam beszerezni. Van valami átmeneti megoldás? Övtaskaba raktam de az meg mozog rajtam és zavar futás közben. Köszönöm a segítséget elore is. 21/L

2015. júl. 25. 08:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Mondjuk fogod a kezedben?
2015. júl. 25. 10:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem szeretem úgy sem, próbáltam már egyszer ki is esett a kezemből mert csúszott hiába van tokban a telefonom.
2015. júl. 25. 10:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Csatolós mp3-as. Akár ebayről vmi ócska olcsó.
2015. júl. 26. 08:17
 4/6 anonim ***** válasza:
En az ovtaskat a nadrag ala rakom
2015. júl. 27. 23:58
 5/6 anonim ***** válasza:

Addig, amíg nem szerzed be a karpántot, viszed a kezedben.

Engem is idegesít (pláne, mivel érintésre oldódik a képernyőzár), de egy idő után meg lehet szokni szerintem. Amúgy a karpántban nekem mindig bepárásodott.

2015. júl. 28. 00:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Fogni több okból sem jó ötlet. pl egyik oldalt valami teher változtatja a mozgásod. Lehet hogy magasabbra tartod azt a kezed, vagy akármi. Szóval nem jó ez futáskor.
2015. júl. 28. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!