A mellem kisebb lesz az edzéstől?
Figyelt kérdés
Egyáltalán nem vagyok túlsúlyos, kimondottam vékony vagyok és a mellem alapból eléggé kicsi, hetente 3x járok terembe alakformálóra/zsírégetőre és futok szinte minden nap. Nagyon félek, hogy "elfogy" a mellem. Hogyan tudnám ezt megelőzni? Mit egyek? Plasztikáztatni nem fogom.2015. júl. 22. 14:36
1/6 anonim válasza:
Sehogy, vagy abbahagyod a sportolást, vagy nem tudom mit csinálsz. Egyébként szerintem nem fog elfogyni.
(Emberek ha rosszul tudom ne harapjátok le a fejem...)
Nempiszkálódás, csak egy kérdés: Ha kimondottan vékony vagy,akkor miért mész zsírégetőre?
2/6 anonim válasza:
Ha fogysz, először a melleidből fogysz, mivel zsírszövetekből áll. Szóval valószínűleg kisebbek és feszesebbek lesznek ha sportolsz.
4/6 aikiboxer válasza:
Kaját a Sárga kapszula című, ingyenesen letölthető könyvből nézd meg.
Zsírégető ugrabugra helyett meg kezdj el valamilyen súlyzós edzést, például hot iront.
5/6 anonim válasza:
Bizony kicsik lesznek, össze fognak esni és logósak lesznek.
6/6 anonim válasza:
Utolsó, miért lógna az edzéstől?
Én már 3 éve járok rendszeresen edzeni, de cseppet sem lóg, hanem sokkal feszesebb lett.
Edzéshez viszont sport melltartót viselek, akkor cseppet sem érzem, hogy libegne a sok ugri-bugritól.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!