Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A futástól kisebb lesz a...

A futástól kisebb lesz a mellem, ha alapból nincsen rajtam semmi zsír? Milyen sportot ajánlotok? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Sovány vagyok a genetikának köszönhetően, semmi bajom az alakommal, szeretem a testem, nem is ezért szeretnék elkezdeni sportolni, hanem mert lusta ember vagyok és sohasem sportoltam rendesen, rendszeresen. Fáradékonyabb és lustább vagyok, mint amilyennek 20 évesen lennem kéne. Viszont hiú is vagyok ezek szerint, mert 75B-s mellem van és nem szeretném, hogy még ekkora se legyen, akkor inkább keresek más sportot, ha ezen múlik. Szerintetek? Tudtok valamilyen sportot ajánlani vagy a futás is jó?
2015. máj. 31. 18:12
 1/1 anonim ***** válasza:

a konditermi edzés nem bántja a mellet normál körülmények között

24N

2015. máj. 31. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!