Milyen gördeszkával érdemes elkezdeni? 15L
Figyelt kérdés
Tizenötéves lány vagyok, szeretnék elkezdeni gördeszkázni. Deszka vásárláskor miket kell figyelembe venni? Milyen boltból érdemes venni? (skateworld, stég?)
Előre is köszönöm! :)
2015. júl. 19. 22:24
1/3 A kérdező kommentje:
* Ezek mellett milyennel érdemes elkezdni? Esetleg longboard, vagy vinyl? Vagy mindenképp sima gördeszkával? (ha lehet 20 000 alatt) :)
2015. júl. 19. 22:31
2/3 anonim válasza:
Szia ...egyszer a szuleim vettek egy mini gordeszkat...amit iranyitani nem lehetett! Borzalmas volt...aztan rendeltem 10000ert egy nagyon jo nagy laposat ,.,phuu nagyon jo. +Még ajandek tokot is kaptam hozza :) 11,12L
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
Longboardot rendeltél vagy egy sima nagyobb deszkát?
2015. júl. 20. 10:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!