Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen önállóan végezhető...

Milyen önállóan végezhető mozgásformát ajánlanátok valakinek, aki életében nem sportolt?

Figyelt kérdés

Tényleg soha nem mozogtam semmit, a tesiórák kivételével, amiket szintán igyekeztem ellébecolni. Az úszáson kívül minden mozgást utálok, arra viszont nincs most keret.

Súlyproblémám nincs, talán még túl vékony is vagyok, az izületeim viszont sokszor fájnak, illetve nagyon fáradkony vagyok, ezért érzem úgy, hogy most már muszáj lesz tennem valamit.

24/L

2015. júl. 17. 10:57
 1/3 anonim ***** válasza:
amihez kedved van.
2015. júl. 17. 13:59
 2/3 aikiboxer ***** válasza:

1) Letöltöd a Sárga kapszula című könyvet és elolvasod

2) Közben elkezdesz heti kétszer kocogni -- nem kell sokat, eleinte csak 20 percet, majd növeld fel lassanként 40-50 percre

3) Megveszed a Fegyencedzés című könyvet, ez egy saját testsúlyos otthoni edzésprogram. És a heti 2 kocogás MELLETT csinálod.

2015. júl. 17. 17:20
 3/3 grim39 válasza:
Kezdj el gyógytornázni, nem hülyeség én is hasonlóképpen voltam vele mint te és nekem segített azóta rendszeresen járok futni reggel fekvőzök barátokkal biciglizek...
2015. aug. 2. 02:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!