Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Honnan van pár embernek olyan...

Honnan van pár embernek olyan tévképzete, hogy a lovaglás nem sport?

Figyelt kérdés
Meg hogy a lovasok nem sportolók. Na meg hogy ott csak ülni kell? Honnan jön ez a szamárság?

2015. júl. 16. 12:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

ugyan onnan, ahonnan az, hogy az orális szex, az nem szex :D

biztos sose próbálták még a lovaglást amúgy. jaj, de szeretem én is! sajnos jó rég nem volt már lehetőségem

2015. júl. 16. 14:01
 2/8 A kérdező kommentje:
De komolyan! Igenis keményen dolgoznak a lovasok! Nekem most pl. heti 7-10 edzésem van! Úgy fel tudom húzbi magam!
2015. júl. 16. 14:45
 3/8 anonim ***** válasza:
A sakk is sport, a sporthorgászat is sport, ott vannak az e-sportok miért pont a lovaglás ne lenne az? Amúgy szerintem onnan, hogy a lovaglás régen közlekedési módszer volt ezenfelül az, hogy néha kimentek a rétre és megfuttatod a pacit nem sport, a díjugratás, díjlovaglás, fogathajtás stb, sőt még a lovas íjászat is már annál inkább sport.
2015. júl. 16. 15:30
 4/8 anonim ***** válasza:

Azért van ez a tévképzete, mert még sosem lovagolt. De ez téged ne zavarjon, mindenki az gondol, amit akar. Ha nekem mindenkit javítgatnom kellene, hogy ezt sem jól gondolod, meg azt sem, akkor az egész napom ebből állna, és a saját dolgaimmal nem tudnék foglalkozni.

Lovagolj!

És ne azzal foglalkozz, hogy mások erről mit gondolnak.

Kit érdekel?

2015. júl. 16. 15:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Az emberek nagyrésze azt sem képes felfogni, mit jelent a sport szó... A többség azonosítja a testmozgással...
2015. júl. 16. 16:23
 6/8 aikiboxer ***** válasza:
Sportnak sport, de önmagában nem elegendő a test karbantartására.
2015. júl. 16. 23:14
 7/8 A kérdező kommentje:
Igen. Illetve ha komolyan csinálod, az edződ elkerget futni... Vagy biciklizni. Vagy kondizni... :)
2015. júl. 16. 23:23
 8/8 aikiboxer ***** válasza:
Persze ezzel minden sport így van, a futás sem elégséges önmagában, ahogyan a kondizás sem. Mindenre kiterjedő sport alig van, talán a crossfit.
2015. júl. 17. 07:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!