Yogázókhoz szólna a kérdésem. Ennyire nehéz a hajlékonyságot növelni?
2-3 éve fél évet jártam yóga órákra, heti 2x1 órát. Azóta volt mikor kihagytam pár hónapot, viszont mostanában csinálom itthon rendesen.
Nem vagyok egy hajlékony tipus, hátam illetve a lábamba az izmok főleg térd alatt nem akarnak megnyúlni. Nem érem el a lábfejemet ülés közben, kitartóan csinálom de nem haladok vele. Van valami gyorsabb, jobb módszer esetleg a hajlékonyság eléréséhez, vagy ez már veszett ügy? 21/F
1. az izmaid nem fognak megnyúlni, mert nem tudnak.
2. Szar technikával nyújtasz.
Én pilateszezem, de az is nagyon hasonló a jógához, ugyanakkor egy picit intenzívebb. Esetleg kipróbálhatnád azt. Én hajlékonyabb lettem tőle, bár nekem nem az volt a célom, csak észrevettem magamon, pl. régebben nem tudtam elérni a lábfejemet.
De én sok fitt embert látok, aki nem hajlékony. Valamennyire biztosan lehet változtatni ezen, de gondolom, hogy a"genetika" is benne van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!