Verekedés kanadában? (tobbi lent)
Magamrol: 16 eves srac vagyok. 65kg 175-180cm magas vekony, de jo testalkatu, szoktam picit gyurni is otthon. 2 eve abbahagytam a sanda-t.(olyasmi mint a thai box/kick box) szoval alap utesek megvannak,test tartas de mar kijottem belole..
kerdesem: Most szeptembertol megyek 10edikbe kanadaban (Vancouver) es itt nincsenek ciganyok mint torontoban szoval egyedul maradtam. kineztem egy fas za sulit 2000 tanulo, de ugyanugy ezek a swagektol elkezdve a feketekig ''squad'' testverem meg bro, gang sh it es attol tartok, vagyis a beilleszkedesen gondolkodtam de felek, hogy kostolgatni fognak mint amikor friss hus kerul piranyak koze. Na, most en nem felnek verekedni de ha verekednek valakivel, annak az egesz iskola a haverja mig en egyedul vagyok.ha nagyon balhezok tobben elkapnak es szetvernek vagy akar keseles is tortenhet vagy a legrosszab amit olvastam interneten, iden tortent: egy tanulo ebbol az iskolabol meghalt a sebesuleseibe tobben megtamadtak kesekkel es baseball utokkel bemenekult a korhazba de nem elte tul.helyi magyarok nincsenek, 0 ismeros. thai box-olni pedig nem tudok elmenni sajnos mert lesz fogszabalyzom. nyilvan ha valakinek baja van velem, intezzuk el 1v1 de ez nagyon kitorkolhat 1v mindenki ellen.. a no speak english megoldas pedig ahoz vezet, h 0 baratom lesz.. ti mit tennetek a helyembe? tanacsok? hogyan kene beilleszkedni es elkerulni a balhet a sajaterdekemben de ugy, hogy azert ne legyek csics ka mert mondom nem felek ha egyedul vagy akkor eselytelen akarkirol is van szo..
lehet venni fogszabályzóhoz fogvédőt,tehát nincs kifogás,irány edzeni.
én inkább bokszolni menj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!