Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy verjek meg egy nagyobb...

Hogy verjek meg egy nagyobb ellenfelet?

Figyelt kérdés
Ma elvittem a kutyámat a parkba, és hát mint általában szokás póráz nélkül labdáztunk. Nagyon barátságos kiskutya, ezért bármeik kutyát meglátja a parkban oda megy ismerkedni. Most is így volt, a sráccal akivel lent voltam nem érdekelt annyira hogy megy ismerkedni, sokszor van ilyen, folytattuk a beszélgetést, mikor láttam meg hallottam hogy nem tetszik a kutya tulajdonosának a dolog. Oda mentem és akkor hallom hogy: "A kutyád £@$sza az enyémet."( ugrált rá). Oda megyek, és akkor a 30-40 éves kb. 190-es csávónak a spániel szerűségére ugrál a jack russellem. Elkezd vergődni hogy:"£@$sza a kutyámat. Tartsd pórázon." Mondom neki hogy "Egy parkban?" Erre meg hogy:"Tartsd pórázon mert legközelebb lerúgom, f£@$$z0pó." Annyira idegesít hogy egy ilyen 190 centis 30-40 éves hústömeg keménykedik egy átlag magas 60 kilós 16 évesnek, és még fenyeget is. Egyáltalán lenne esélyem? Az ilyeneknek úgy behorpasztanám a fejét mint Mark Hominick-nek Jose Alod.

2015. ápr. 16. 21:38
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
36%

[link]

Csendes,hatékony,finom. Ne legyél agresszív barom!

2015. ápr. 16. 22:00
 2/26 A kérdező kommentje:
Ezen gondolkodtam hogy szembefújni aztán kiverni belőlle a szart. Aljas húzás de most a kutyámat rúgná fel meg nekem áll mert nincsenek barátai meg a szülei is letagadják.
2015. ápr. 16. 22:06
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Esély mindig van, csak kevés. :)
2015. ápr. 16. 22:19
 4/26 A kérdező kommentje:
Akkor inkább jobb hogy nem szóltam semmit. De olyan ideg van még mindíg bennem hogy simán megérdemelne egy hetet az intenzíven és csak azért nem kapta meg mert kétszer akkora.
2015. ápr. 16. 22:27
 5/26 A kérdező kommentje:
Velem egy idős biztos nem maradok kussban.
2015. ápr. 16. 22:27
 6/26 gublug válasza:
Szun Ce - A hadviselés törvényei
2015. ápr. 16. 22:32
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd a francba, most már mindegy. Azzal nem lesz jobb, hogy dühöngsz mèg pàr napig. Vannak ilyen bunkók sajnos, nem kell velük foglalkozni.
2015. ápr. 16. 22:35
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ne erőltesd mert pórul jársz.
2015. ápr. 17. 00:00
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

Esélyed sincs.

Ha meg fegyvert használsz vagy sprét akkor is minimális, mert ha felkel és elkap úgy agyonver hogy össze vissza f*sod magad.

Ezért ne legyen agresszív aki nem teheti meg. Állj odébb.

2015. ápr. 17. 07:38
 10/26 anonim ***** válasza:
77%

Ha adott pillanatban dominálsz (mellbe szúrod vagy állon ütöd, ezeket is jól kivitelezve) akkor kész, meg is vertél egy nagyobb ellenfelet.

És megéri? Egyáltalán ellenfeled volt? Komolyan ő volt az ellenfeled, egy ideges, zaklatott lelkű szerencsétlen? Vagy a saját lelked az ellenfeled, mert még meg sem akartak ütni, máris erőszakra gondolsz?

Konfliktuskezelés testvérek között, erről mit gondolsz? Hülye kutyák miatt akarnál bántani valakit, csak mert ideges típusú és rossz napja van?

Egyébként azért van a gázspré, hogy ha zavarja egy kutya aki póráz nélkül akár agresszív, akár csak zavaró akkor lefújja. Persze ebben nem vagyok biztos, én nem fújkálnám le kapszaicinnal másnak a kutyáját csak azért mert megszagolgat parkban/utcán, de mondjuk zavarni ne zavarjon (pl. ne morogjon rám) mert akkor lehet nem is a gazdájához intézek szavakat. Mondjuk azért, mert én tudom hogy az emberrel semmi bajom, persze a gazda tehet arról, ha nem figyel a kutyájára.. Na mindegy, nem olyan egyszerű kérdés ez.

De szerintem minimum érts annyira a bunyóhoz, mint egy boxoló (tehát boxolj, úgyis kell sportolni valamit) de inkább sose használd. Főleg ne azért, mert belédköt valami idióta, ettől még nem érdemel verést akár nagyobb akár kisebb nálad. Meg adott esetben, te sem érdemelnél.. megbeszélni kell a dolgokat nem 'lerendezni'.

Ha meg valakivel nem lehet beszélni, az sajnálatra méltó ember, nincs szüksége még tőled is pofonokra, gondold ezt át, szerintem érteni fogod.

2015. ápr. 17. 09:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!