Hogy verjek meg egy nagyobb ellenfelet?
Esélyed sincs.
Ha meg fegyvert használsz vagy sprét akkor is minimális, mert ha felkel és elkap úgy agyonver hogy össze vissza f*sod magad.
Ezért ne legyen agresszív aki nem teheti meg. Állj odébb.
Ha adott pillanatban dominálsz (mellbe szúrod vagy állon ütöd, ezeket is jól kivitelezve) akkor kész, meg is vertél egy nagyobb ellenfelet.
És megéri? Egyáltalán ellenfeled volt? Komolyan ő volt az ellenfeled, egy ideges, zaklatott lelkű szerencsétlen? Vagy a saját lelked az ellenfeled, mert még meg sem akartak ütni, máris erőszakra gondolsz?
Konfliktuskezelés testvérek között, erről mit gondolsz? Hülye kutyák miatt akarnál bántani valakit, csak mert ideges típusú és rossz napja van?
Egyébként azért van a gázspré, hogy ha zavarja egy kutya aki póráz nélkül akár agresszív, akár csak zavaró akkor lefújja. Persze ebben nem vagyok biztos, én nem fújkálnám le kapszaicinnal másnak a kutyáját csak azért mert megszagolgat parkban/utcán, de mondjuk zavarni ne zavarjon (pl. ne morogjon rám) mert akkor lehet nem is a gazdájához intézek szavakat. Mondjuk azért, mert én tudom hogy az emberrel semmi bajom, persze a gazda tehet arról, ha nem figyel a kutyájára.. Na mindegy, nem olyan egyszerű kérdés ez.
De szerintem minimum érts annyira a bunyóhoz, mint egy boxoló (tehát boxolj, úgyis kell sportolni valamit) de inkább sose használd. Főleg ne azért, mert belédköt valami idióta, ettől még nem érdemel verést akár nagyobb akár kisebb nálad. Meg adott esetben, te sem érdemelnél.. megbeszélni kell a dolgokat nem 'lerendezni'.
Ha meg valakivel nem lehet beszélni, az sajnálatra méltó ember, nincs szüksége még tőled is pofonokra, gondold ezt át, szerintem érteni fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!