Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy verjek meg egy nagyobb...

Hogy verjek meg egy nagyobb ellenfelet?

Figyelt kérdés
Ma elvittem a kutyámat a parkba, és hát mint általában szokás póráz nélkül labdáztunk. Nagyon barátságos kiskutya, ezért bármeik kutyát meglátja a parkban oda megy ismerkedni. Most is így volt, a sráccal akivel lent voltam nem érdekelt annyira hogy megy ismerkedni, sokszor van ilyen, folytattuk a beszélgetést, mikor láttam meg hallottam hogy nem tetszik a kutya tulajdonosának a dolog. Oda mentem és akkor hallom hogy: "A kutyád £@$sza az enyémet."( ugrált rá). Oda megyek, és akkor a 30-40 éves kb. 190-es csávónak a spániel szerűségére ugrál a jack russellem. Elkezd vergődni hogy:"£@$sza a kutyámat. Tartsd pórázon." Mondom neki hogy "Egy parkban?" Erre meg hogy:"Tartsd pórázon mert legközelebb lerúgom, f£@$$z0pó." Annyira idegesít hogy egy ilyen 190 centis 30-40 éves hústömeg keménykedik egy átlag magas 60 kilós 16 évesnek, és még fenyeget is. Egyáltalán lenne esélyem? Az ilyeneknek úgy behorpasztanám a fejét mint Mark Hominick-nek Jose Alod.

2015. ápr. 16. 21:38
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
56%

Mielőtt nagyon kemény lennél, előbb neveld már meg a kutyádat. Azzal, hogy ugrál rá, hágni próbálja dominálni akar, ami értelemszerűen zavarja a másik kutyát. Én ilyenkor (ha a gazda olyan mint te) lependerítem a kutyát vagy az enyém fogja, na az még rosszabb.

Inkább örülj neki, hogy csak szólt neked. Gondolom látta rajtad, hogy mennyire lesz..od és mennyire nem érted a szitut, azért volt bunkó.

Még jó, hogy kicsi vagy, mert most jogtalanul akartál volna megverni valakit.

2015. ápr. 17. 11:20
 12/26 anonim ***** válasza:
Plekniből le kell ütni és amikor a földön van, akkor rugdosni. Csak ez 60 kilósan meg kb. 170 centisen nem fog menni, mert az állát se éred el és erőd sincs elég. Menj el kondizni, aztán ha legközelebb ilyen van, akkor vágd állba, mint az állat. Vagy még jobb, ha leszarod.
2015. ápr. 17. 14:56
 13/26 anonim ***** válasza:
Egyébként észjátékkal könnyen ki lehet cselezni a gyökereket, szóval nem megoldás a verekedés mindig. Persze van mikor beérik azaz "atyai" pofon, mert akkora tahó az illető.
2015. ápr. 17. 15:04
 14/26 A kérdező kommentje:
Most nem azért, de most attól hogy a kutyám ugrál az övére(mint kb. az összes kutya a parkban) nehogy már én legyek a f@s zopó, meg mert nincs jó napja, attól mert nekem nincs jó napom nem kezdek el vergődni 10 évesekkel(csak hogy meg legyen a plusz 50 kiló meg az egy fej magasság előny) mert nem tetszik ahogy a kutyája ismerkedik, a másik meg hogy mikor a kutyám oda ment, egy lépést nem mozdult hogy elvigye a kutyát, ott állt egy helyben amíg oda nem mentem. De mindegy, látom van aki vele ért egyet.
2015. ápr. 17. 21:49
 15/26 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz az ilyenekkel. Tovább kell lépni. Ha minden kis szar dolgon felhúzod magad, akkor bekattansz. Fossál rá és le van tudva.
2015. ápr. 17. 22:43
 16/26 anonim ***** válasza:
Rúgd tökön! ( ha nincs más választásod, ez szinte mindenkinél bejön ).
2015. ápr. 18. 13:05
 17/26 anonim ***** válasza:

Hát igazad van, tényleg, verj rá viperával a térdére nyócat, megérdemli. Meg te is, ha véletlenül el tud lépni aztán arcodba nyom egy tárat a gázpisztolyából, aztán a saját botoddal fojt meg.

Az erőszaknak is megvan a maga tagadhatatlan szépsége, ez is egy megközelítés, kinek mi :D

2015. ápr. 18. 13:50
 18/26 anonim ***** válasza:
24%
Már neharaguggy, de ha ő nem akarja hogy a kutyájával bármilyen módon is érintkezzen a tied, azért joga van megtiltani, na bár igaz, azért nem így. Ne kezdj kondizni, csak lufi izmaid lesznek, menj küzdősportra!
2015. ápr. 18. 15:05
 19/26 anonim ***** válasza:
A konditól nem lufiizmod. A súlyemelőknek is lufiizma van akkor? Vagy a súlylökőknek? Csak, mert ők is ugyanilyen gyakorlatokkal edzenek és ők is egészséges sporttáplálkozást folytatnak. Hmn? A "porok" pedig csak tápanyagok. Ennyit rólad. A küzdősport alatt meg remélem nem kung-fut vagy karatét értesz, hanem boxot vagy birkózást.
2015. ápr. 18. 17:15
 20/26 anonim ***** válasza:
Hat mivel sokkal idősebb szerintem lever mind vak a poharat. Am hiaba 190 centi lenne de igy nem. En is kondizom 4 eve de fateromat nem birom lenyomni mert 15 eves kora ota kemeny fizikai munkan van. Most negyven eves ketszer akkora a keze mind nekem.
2015. ápr. 18. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!