Hogy hozzam össze a változást?
Sziasztok, 17 éves vagyok, izmot építeni, és egyben fogyni is szeretnék. 172 centi magas vagyok, 72 kiló, a testzsír százalékom olyan 22%. Olvastam ilyen testkompozíció változtatásról, hát nem fogtam fel belőle semmit sem.
Lényeg annyi, hogy van rajtam olyan kb 10 kiló felesleg, lehet több, de egyenlőre ennyit szeretnék év végéig ledobni.
Egész testes edzésekkel, heti 3-4 alkalommal, 2 hónap után már van látható eredmény ha a kaja megfelelő igaz ? Én így tudom. Alapból van rajtam egy kevéske izom, abból szeretnék többet alkotni, olyan +5-6 kilót.
A kérdés igazából annyi, hogy napi 3 liter vízzel, normális étrenddel, zsírégető izomszaggató pörgős edzéssel, heti 3-4 alkalommal, mennyi idő alatt lehet azt a ~10 kiló zsírt leadni, úgy hogy lehetőleg ne legyen hason és mellen a bőr utána olyan...csúnya ? A másik dolog, sok lesz így egyszerre az edzés, vagy az lenne a jó ha szép fokozatosan kezdeném el ?
Saját testsúllyal szeretnél dolgozni, kondizni nem akarok, és nem is fogok, szóval csak ilyen Street Workout dolgok érdekelnek. Fehérjém van (bár nem tudom kell-e), ráérek, ismerek gyakorlatokat, ösztönzés minden megvan, csak egy ilyen adat kéne hogy milyen tempóban haladjak hogy ne nyúljon meg a bőr, és hogy mire számítsak 2 hónap után :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!