Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy hozzam össze a változást?

Hogy hozzam össze a változást?

Figyelt kérdés

Sziasztok, 17 éves vagyok, izmot építeni, és egyben fogyni is szeretnék. 172 centi magas vagyok, 72 kiló, a testzsír százalékom olyan 22%. Olvastam ilyen testkompozíció változtatásról, hát nem fogtam fel belőle semmit sem.

Lényeg annyi, hogy van rajtam olyan kb 10 kiló felesleg, lehet több, de egyenlőre ennyit szeretnék év végéig ledobni.

Egész testes edzésekkel, heti 3-4 alkalommal, 2 hónap után már van látható eredmény ha a kaja megfelelő igaz ? Én így tudom. Alapból van rajtam egy kevéske izom, abból szeretnék többet alkotni, olyan +5-6 kilót.

A kérdés igazából annyi, hogy napi 3 liter vízzel, normális étrenddel, zsírégető izomszaggató pörgős edzéssel, heti 3-4 alkalommal, mennyi idő alatt lehet azt a ~10 kiló zsírt leadni, úgy hogy lehetőleg ne legyen hason és mellen a bőr utána olyan...csúnya ? A másik dolog, sok lesz így egyszerre az edzés, vagy az lenne a jó ha szép fokozatosan kezdeném el ?

Saját testsúllyal szeretnél dolgozni, kondizni nem akarok, és nem is fogok, szóval csak ilyen Street Workout dolgok érdekelnek. Fehérjém van (bár nem tudom kell-e), ráérek, ismerek gyakorlatokat, ösztönzés minden megvan, csak egy ilyen adat kéne hogy milyen tempóban haladjak hogy ne nyúljon meg a bőr, és hogy mire számítsak 2 hónap után :D

2015. júl. 3. 16:02
 1/1 anonim ***** válasza:
Izmosodni es egyszerre fogyni nm lehet mert a kettore ket fele etrend van .Egy napra az osszes izomcsoportot edzeni nm ajjanlom mert kell regeneralodjon .De pl. ha edzel mellre akkor ott a fekvotamasz amiben benne van a bicepsz es a tricepsz is igy viszont edzhetsz tricepszre es bicepszre is a hasat pedig minden nap csinalhatod .Ami a fogyast segiti es a hasat is erositi es nagy mertekben segit h lemenjen az a szaladas szal. szaladj minel tobbet .Elsore tenyleg nm kell sok cask fozoatosan de az ettend miatt mivel elsosorban fogyni szeretnel nm fogod majd ugy birni az edzes marmint a maximumot kihozni magadbol .Mivel egyszerre tobb izmot is erositesz ezert lehet ezt csinalni heti 2x is .Pl.Hetfo mell bicepsz tricepsz has Kedd vall hat has Szerda Lab has Csutoortok szinten ugyan az mint hetfon Penteken pedig a keddi edzes mivel a labaid mar a szaladassal is erosodnek ezert nm a leg lenyegesebb legalabb is szerintem de te nyugottan edzhetsz tobbszor is labra ha szeretnel de az elso az etrend a leirtak alapjan motivacio es elszantsagod van ez mar nagy haladas mar cask a kaja kell ami a fejlodesed 70% at teszi ki .jol hangzik ez az izomszaggato edzes DE az izmaidnak kell a regeneralodas .Elsore izomlazad lesz de az nm baj azert is jo ha raedzel ugyan arra az izomra 2x 1 heten mert az segit h elmuljon az izomlaz(Ekezetekert bocsi)
2015. júl. 5. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!