Futás után, közben miért fáj a tüdőm és köhögök fel váladékot?
A testem nem fárad el, csak a tüdőm fáj nagyon és nehezen kapok levegőt. Nem rég raktam le a cigit kb 2 hónapja, de előtte cigiztem 5 évig. Ez lehet az oka, vagy lehet valami rendellenesség? Asztma, vagy akármi....?
Gyorsan kellene javítanom magamon, 2 hónap múlva 3200-at kell futnom 15 perc alatt most 2000-et futok 14 perc alatt.
Lehetséges ezt feltornázni szerintetek?
Válaszokat előre is köszönöm!

2 hónap alatt elérhetem szerinted az 1 km-es javítást?:D
Hát köszi, meglátjuk.

én nem cigizek, de nekem is hasonló ha sokat kell futni, zihálok, fáj a tüdőm, és nekem is jön fel vmi cucc.
Allergiás vagyok aúmgy a poratkára, de nem vok benne biztos h emiatt...
jah és nem vok túlsúlyos sem,

Először is, lehet, hogy bujkál benned valami nyavalya, azért köpködsz. Ha teljesen egészséges vagy, akkor tudok neked olyan mellkasi masszázst csinálni, ami segít a lerakódott váladékot felszabadítani és a tüdődet meg a hörgőket kitisztítani. Gyógymasszőr vagyok, ezt tanultam. Én masszírozok, te köhögsz, a trutyi meg jön ki. A cigaretta nem múlik el magától két hónap alatt. Bármiféle rendellenességet kizárni viszont csak orvos tud.
Csak nem a katonasághoz akarsz jelentkezni?

Hm milyen árban van egy ilyen gyógymasszázs?
De igen Tiszthelyettes szakképzőbe készülök.

A számokból gondoltam. :-)
A szimpla mellkasmasszázs viszonylag olcsó, mert rövid. A szegmentmasszázst kúraszerűen alkalmazzuk, az többe kerül. Most el kell mennem, de napközben majd írok neked privit a részletekkel, vagy írd meg addig te magánban, hogy merre laksz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!