Hogyan válasszak otthoni használatra vibrációs trénert?
A férj/barát méretét vagy attól kisebbet érdemes választani ezekből a rezgős dolgokból,mert ha hosszabbat,vastagabbat választasz,akkor a rendszeres használat mellett egy idő múlva a partneredet érezheted "kevésnek" majd:D
Viccen kívül ne legyél már ilyen haszontalan vackok megvételére rávehető bepalizható lüke!Ha otthon akarsz edzeni akkor a minimum a Fegyencedzés.És mielőtt lehurrogod mert nem ismered olvass utána ha van 5 perced rá/magadra.
Köszönöm a válaszokat. :)
Ilyenekre számítottam, különösen a 2-es nem lepett meg. Igazad van, bár Barát/Férj mellett nincs is ilyenre szükség. :)
Nekem az ismerősi körben vannak, akik már egy éve flabiznak, és mellette semmit sem sportolnak. Feszesebbek lettek és nem híznak, de nem is fogynak. Erre a célra szerintem sem alkalmas, de az izommunkát, vérkeringést tényleg fokozza.
Háháhá :D Ez jó :D Mosógép xdxd. Tényleg na a nagy flabe fanoknak nem is adtál rossz ötletet. Ezek a sz@r cuccok most komolyan mit várnak az emberek?
Én azt tanácsolom ne válassz semmit pénzkidobás, időpocsékolás ehelyett inkább szépen vidd le magad egy edzőterembe s kezdj el dolgozni, vagy otthon állj neki a fegyenc edzésnek jobban jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!