Edzés mellé milyen zsírégetőt ajánlotok?
Figyelt kérdés
PL:porokat,vagy turmix,bármi,ami hatásos...nyilván az edzéstől várom a csodát,de jó lenne v mivel rásegíteni a zsírégetésre :)2015. jún. 29. 12:32
1/5 anonim válasza:
Milyen edzésre gondoltál ? Csak fogyni szeretnél ?Ill. korod ? jelenlegi súllyod és magasságod ?
2/5 A kérdező kommentje:
22/N,76kg,156 cm :( igen fogyni,meg mellette formásodni,igazából egy kis plusz izomtól nem ijednék meg :) itthon edzek,inkább úgy mondanám,hogy elkezdtem,de nem rendszeres,és szeretném azzá tenni.Ellipszis trénerezni szoktam 25 percet,és utána súlyzózok karra (2kg) felülések,comb-popsi gyakorlatok....
2015. jún. 30. 07:04
3/5 anonim válasza:
Egyszerre izmosodni es fogyozni nm lehet (ekezetekert bocsi oszinten csak lusta vagyok ekezetekkel irni es igy gyorsabb is )Hat porokkal meg ilyesmikkel nm kell foglalkozni az edzes 70 % az etrenden mulik ha az nincs meg akkor csinalhatsz barmilyen edzest nm fogsz fogyni eloszor is kell egy etrend ami a fogyast segiti es ez mellet megadja azt a kaloria mennyiseget amire szukseged van a napi teendoid elvegzesere es edzes mellet a tested elkezdi majd lebontani a zsirt ezaltal fogysz az edzes masodlagos az etrended ha megcsinalod azutan lenyegeben mind1 h 25 percet otthol tornazol vagy eppen ami ha lehetseges szamodra az a futas lenne ami nagyon hatekony fogyas szempontjabol eleg kis tavot eloszor es majd fokozatosan novelni a tavot illetve a tempot is ha erzed h megy gyorsabban is ....viszont azok a sullyok igen csak kicsik es egy minimalis izomnoveleshez elegendo de nm sokra a popsi formalasra pedig a legjobb a gugolas persze ez is csak ha rendesen vegzed el a gyakorlatot
4/5 A kérdező kommentje:
Értem.Köszi a választ :) Az a baj,hogy nem nagyon tudok lemondani a kajáról,a mértékletességet be tuodm tartani,illetve hogy nem nasizok,6 után nem eszek....szval ilyeneket igen,de az hogy én étrendhez legyek kötve,csak többet ennék....tudom,már próbáltam....
2015. júl. 1. 17:17
5/5 anonim válasza:
Probalj kismertekben enni de tobbszor hatha ez igy menni fog ill. ha mar nm megy h lemondj a kajarol akkor siman csak probald csokenteni a zsiros kajak mennyiseget ill. azokat amik fuszeresek nm kell teljesen lemondj rolluk csak egyel belolluk kevesebbet es probald meg az egeszsegesebb kajakat enni gyumolcsok zoltsegeket enni feherje gazdag kajat mint a csirkemell vagy a tojas csak arra ugyelj h edzes elott ne zoltseget egyel mert a zoldsegben sok a viz es teltsegerzetet ad mikozben alig ettel valamit esnm lesz majd erod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!