Vannak akik sportfogadásból élnek?
Figyelt kérdés
Valóban mit vannak külföldön olyan emberek akik sportfogadásból élnek?Mérkőzéseket elemeznek ki napi több órát rászánva és képesek hosszútávon profitot csinálni?2015. jún. 25. 17:50
1/5 anonim válasza:
Nézd, én például alig 2000 forinttal kezdtem. Nem érdekelt először, mert tudtam hogy úgysem nyerhetek, aztán mégis összejött. Elkezdtem komolyabban venni a dolgot,és minden komolyabb esélylatolgatás nélkül tettem újabb meg újabb téteket, egy hete már hogy összeszedtem nyolcvanezret a fogadásokkal. Havonta legrosszabb esetben is 200 ezer körül nyerek vele. 700 nál többet ritkán szedek össze, de az sem lehetetlen. Érdemes megpróbálni.
2/5 anonim válasza:
Megélni nem feltétlen lehet belőle, de valamennyi plusz pénzt hoz a konyhára. Persze biztosan lehet profin csinálni és akkor nyilván megélsz belőle. Külföldön meg sok mindenből meg lehet élni, amiből itt nem.
4/5 anonim válasza:
Nekem volt egy időszak amikor azt hittem sz@rrá keresem magamat egy stratégiának köszönhetően. Egyetlen hétvége alatt 100ezret kerestem (a fizum nincs ennyi). A sorozat kb 2 hétig tartott, több fél millát nyertem ez idő alatt. Eltapsoltam emagon 300 ezret, a többi nagy részét 1 nap alatt elbuktam. Rájöttem ez a taktika is kockázatos, akkor csak szerencsém volt vele.
5/5 anonim válasza:
Előző: " több fél millát nyertem ez idő alat" TÖBB MINT
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!