Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Vannak akik sportfogadásból...

Vannak akik sportfogadásból élnek?

Figyelt kérdés
Valóban mit vannak külföldön olyan emberek akik sportfogadásból élnek?Mérkőzéseket elemeznek ki napi több órát rászánva és képesek hosszútávon profitot csinálni?
2015. jún. 25. 17:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Nézd, én például alig 2000 forinttal kezdtem. Nem érdekelt először, mert tudtam hogy úgysem nyerhetek, aztán mégis összejött. Elkezdtem komolyabban venni a dolgot,és minden komolyabb esélylatolgatás nélkül tettem újabb meg újabb téteket, egy hete már hogy összeszedtem nyolcvanezret a fogadásokkal. Havonta legrosszabb esetben is 200 ezer körül nyerek vele. 700 nál többet ritkán szedek össze, de az sem lehetetlen. Érdemes megpróbálni.
2015. jún. 25. 18:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Megélni nem feltétlen lehet belőle, de valamennyi plusz pénzt hoz a konyhára. Persze biztosan lehet profin csinálni és akkor nyilván megélsz belőle. Külföldön meg sok mindenből meg lehet élni, amiből itt nem.
2015. jún. 25. 18:07
 3/5 anonim ***** válasza:
sokáig ellébecóltam abból
2015. jún. 25. 18:39
 4/5 anonim válasza:
Nekem volt egy időszak amikor azt hittem sz@rrá keresem magamat egy stratégiának köszönhetően. Egyetlen hétvége alatt 100ezret kerestem (a fizum nincs ennyi). A sorozat kb 2 hétig tartott, több fél millát nyertem ez idő alatt. Eltapsoltam emagon 300 ezret, a többi nagy részét 1 nap alatt elbuktam. Rájöttem ez a taktika is kockázatos, akkor csak szerencsém volt vele.
2015. dec. 13. 20:00
 5/5 anonim válasza:
Előző: " több fél millát nyertem ez idő alat" TÖBB MINT
2015. dec. 13. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!