Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Rendészeti pályán szeretnék...

Rendészeti pályán szeretnék majd továbbtanulni, milyen általános edzettség kell?

Figyelt kérdés

Úgy értem hogy mennyi lenne pl az a heti edzésmennyiség amivel fejleszthetném magam?

(lány vagyok)

2015. jún. 24. 18:59
 1/4 aikiboxer ***** válasza:

Először is nem ártana valamilyen rendes küzdősport, mivel nincs szánalmasabb mint amikor egy rendfenntartónak nincs minimális küzdelmi tapasztalata. Minimum valamilyen box/thai box/kick-box jellegű dolgot nézz, vagy judót, és ebből kellene alapból heti 2 de inkább 3 edzés.

Mellette meg nem ártana valami erőnléti edzés is, pl. kettlebell, hot iron vagy saját testsúlyos edzés (Fegyencedzés stb.) ebből is heti 2 az alap.

Úgyhogy szerintem olyan heti 4 edzés ami egy jó erőnléthez szükséges. :)

2015. jún. 24. 20:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Álatlában a futás része a felvételiknek (ha jól tudom legfeljeb 3km, de van ahol rövidebb távokon mérnek (szóval ebben legyél jó)) fekőtámasz illetve fekvenyomás is szokott lenni. Lehetne tudni konkrétabban hova? vagy még te magad sem tudod? Remélem nem az erőnléti felvételi nehézésége lenne a döntőtényező... Amúgy küzdősport valóban mindig hasznos.
2015. jún. 24. 21:04
 3/4 A kérdező kommentje:
Szegedi Rendészeti szakközépbe tervezek,de most is rendvédelmi szakon vagyok vidéki suliba.
2015. jún. 24. 21:16
 4/4 anonim ***** válasza:
imádom hogy egyre több csajszi akar rendőrnek menni. múltkor egy 160 centis 45 kilós kiscsaj, meg vmi nyikhaj láttam ott próbálkozik elzavarni a csöveseket, de még azok se figyeltek rájuk. Na mind1, vannak rátermedt rendőrök is nekik respekt, mondjuk ők nem írogatnak ki ilyen kérdéseket.
2015. júl. 7. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!