Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hullahopp karikázástól a...

Hullahopp karikázástól a mellből fogyok vagy nem?

Figyelt kérdés

Nemrég vettem egyet és nagyon szeretem használni,de így sincsenek túl nagy melleim szóval ettől picit tartok.

Köszi a válaszokat!

2015. jún. 22. 19:57
 1/8 anonim ***** válasza:

Az hogy honnan fogysz az nem azon múlik hogy mit sportolsz, mivel nincs helyi zsírégetés. Gyakori hiba hogy akik hasból akarnak fogyni nekiállnak vadul felülésezni.

Ha annyit hullahoppozol hogy lefogysz és hajlamos vagy rá hogy az mellből menjen akkor lehetséges.

2015. jún. 22. 20:04
 2/8 anonim válasza:
49%
Ha fogysz akkor mindenhonnan fogysz!
2015. jún. 22. 20:12
 3/8 anonim ***** válasza:
52%

Attól függ. Ha balra pörgeted, akkor igen. Ha jobbra, akkor pedig intenzív szőrnövekedés indul meg az egész testeden. Tapasztalat. :-(

Jeti

2015. jún. 22. 20:12
 4/8 anonim ***** válasza:
10%
ha a hullahoppkarikázástól kerülsz kalórimínuszba akkor azért elismerésem neked :)
2015. jún. 22. 20:24
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszi! :)

Azért valamilyen alakformáló hatása van vagy semmi ilyen?:D

2015. jún. 22. 20:26
 6/8 anonim ***** válasza:

nincs.

a mozgáskoordináció fejlesztésére használják az ovisok.

vagy akrobaták tornászok különböző látványos mutatványokhoz kiegészítőnek.

2015. jún. 22. 21:30
 7/8 anonim válasza:
Azért ne oltsd le ennyire! Ha én most nekiállnék és minden nap egy órán át hullahoppoznék, annak lenne fogyasztó hatása. Csak el kell érni a megfelelő pulzustartományt (mérsékelt - közepes intenzitási kardió tartomány) és legalább olyan háromnegyed óráig tartani, akkor van zsírégetés.
2015. jún. 23. 20:22
 8/8 A kérdező kommentje:
Én nem fogyás céljából hullahoppozom,szeretem csinálni csak a melleimből nem szeretnék fogyni mert így sincs túl nagy :D Köszönöm:)
2015. jún. 24. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!