Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A hullahopp karikázástól...

A hullahopp karikázástól lemehet a hasam? Tapasztalat?

Figyelt kérdés
2009. jan. 31. 21:05
 1/10 anonim válasza:
100%
Igen,a lányomnak lement,és a derekán is látszik.Izomláza is volt,ne lepődj meg ha lesz.
2009. jan. 31. 23:02
 2/10 anonim ***** válasza:
88%
Ha naponta csinálod 40 percet és mellette figyelsz,hogy mit eszel(semmi: nasi,cukros üdítő és pékárú) Akkor igen. De CSAK A FA HULLAHOPP KARIKA. Persze szép fokozatosan szoktasd magad hozzá,azaz kezd 10 percel és emeld naponta 5 perccel, ne ijedj meg ha másnap nagyon fog fájni mindened(derekadnál) akkor is hullahoppoz(eléggé fáj) de ha ez 3 nap alatt elmúllik. Nekem 2 hét alatt 3 cm-ment le így a derekamról,és egy másfél hónap után már meg se lehetett rajta csípni semmit. Igaz,hogy a második héten ugy néztem ki mint akit összevertek(véraláfutásos lett a derekam) de ez elmúlt és megszokta a hasizmom. esténként csináld tv nézés közben. Sok sikert!
2009. febr. 2. 09:15
 3/10 maundrel ***** válasza:
100%

egy kis cikk: :)

"Hulahoppkarika: munkában a hasizmok

– Egykor: Kedvelt karikánkat egy játékos lelkületű feltaláló, Richard Knerr alkotta meg, az ő kreálmánya a frizbi is. A hulahopp megjelenése 1958-ban az egész rock and roll generációt lázba hozta. Az első évben negyven millió darabot adtak el belőle, majd két éven belül már százmilliósra növelték az eladást.

– Napjainkban: A karika pörgetése, egyensúlyozása alaposan igénybe veszi a hasizmokat, nem csoda, hogy a problémás hastáji-oldalsó területek szupertitkos karcsúsító fegyvereként emlegetik. Érdemes a nehezebb, fából készült típust előnyben részesíteni a műanyag karikával szemben, előbbi ugyanis jóval hatékonyabb, mint a könnyű műanyag modell.

– A szakértő véleménye:

„Sajnos téves az az elgondolás, miszerint a hulahoppkarika karcsúsítja a derekat. Közvetve persze elősegítheti a karcsúsodást, mivel a karika használata közben felmegy a pulzusunk, és emiatt több kalóriát égetünk. Így ha kevesebb kalóriát eszünk, mint amennyit összességében elégetünk, akkor fogyhatunk a derekunkból is, ám nem kizárólag onnan. Az alapállás mindig vállszéles terpesz legyen, de később akár sétálhatunk vagy táncolhatunk is hulahoppozás közben. Aki negyed órán át képes pörgetni, az komoly egyensúlyérzékkel és izomzattal rendelkezik."

egyébként fa hullahopp karikát hol lehet venni, mennyibe kerül? nekem műanyag van, megtöltöttem sóval.. én is véraláfutásos vagyok tőle, de ha használni fog megéri :D

2009. ápr. 8. 19:07
 4/10 anonim ***** válasza:
Én vagyok a 2.válaszoló. Nekem tornász fa hullahoppom van, már kicsi korom óta megvan, de tornász boltba biztos lehet kapni. egy ismerősöm a neten rendelte. Írd be a google-be. Ha tényleg figyelsz,hogy it eszel és mozogsz is mellette használni fog.
2009. ápr. 9. 08:39
 5/10 anonim válasza:
100%
Le. De napi 40perc csakis fa hullahoppal, mert a műanyag az semmit se használ. Én 2éve nap 40percet csinálom és nagyon hatásos... Az meg már vele jár, hogy tiszta kék zöld lila foltos a csípőd.... El kell viselni. Egy éve 62kg voltam és 165cm. Eléggé kövér, de ma már 48kg vagyok és ugyanannyi cm :D. A hullahopp jó én szeretem és nem tekintem semminek csak szórakozásnak és engem megnyugtat. Lényeg a kitartás!
2009. okt. 24. 13:19
 6/10 anonim válasza:
100%
én egy évvel ezelőtt a 61 kilogrammomból elvesztettem 12 kilót - javarészt a hullahoppnak köszönhetően:D 49kiló lettem úgy,hogy az étrendemben nem történt kardinális változás (ld.: csokit, péksütiket, teát, tésztát, vörös húst is ettem szép mennyiségben),ill. más sportot nem űztem. nekem műanyag hullahoppal sikerült elérni a célomat; naponta 1-1,5 órán keresztül pörgettem a kritikus területeken a karikát (az egész érettségit így csináltam végig: kezemben a könyv és a jegyzetek, derekamon és csípőmön a karika [2 in1]; lefogytam és abszolváltam egy sikeres érettségit is:D). szerintem nagyon szépen formázza a pocit; az úszógumimat abszolúte eltüntette, a derekam pedig fél év alatt 10 centivel lett vékonyabb.
2009. nov. 8. 10:51
 7/10 Zümy válasza:
100%
Én úgy fogytam le 6 kg-ot hogy műanyag hullahoppkarikávalhullahoppoztam naponta félórát és nem ettem édességet. De nem CSAK a hasamról fogytam hanem úgy mindenről összeségében kb. olyan 2 hónap alatt.
2009. dec. 25. 15:24
 8/10 anonim ***** válasza:
lemehet tőle! én mongyuk műanyaggal csináltam, nekem az is hatásos volt. Igaz totál viszketett a hasam csupa piros lett és másnap fel se bírtam ülni de megérte. Napi 30 perc egészséges táplálkozással és sikerülni fog! Az még mellé segít ha pl. gyalog mész suliba vagy Tescoba és nem kocsival; busszal
2010. ápr. 18. 20:06
 9/10 anonim válasza:

Én pár napja csinálom, napi fél órát fa hulahoppal (egyébként én a Pólusban vettem, a Hervisben, 6000 Ft volt). Fog ez használni valamit? Magas és vékony vagyok, de sajna a hasamon van egy kis fölösleg.

Rajtam nincsenek véraláfutások, ez azt jelenti, hogy nem csinálok valamit jól?

2010. aug. 12. 12:00
 10/10 anonim ***** válasza:
Én a Hervis-es 6000 forintosat vettem meg de nekem két használat utána piros csík van a hasamon. REmélem megszokja a bőröm és hatni fog. Most 67 a derekam le szeretném vinni 62-re.
2014. ápr. 15. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!