Könyök fájdalom!?
Sziasztok!
Én 17 éves fiu vagyok aki másfél éve sportol(saját testsúlyos edzés,kondi,stb)az lenne a problémám hogy amikor nekikezdtem az edzéseknek akkor eleinte súlyokkal edzettem mert minimális volt a fizikai erőm és nem tudtam még 1 fekvőt se csinálni ezért kisebb/nagyobb súlyokkal kellet magamot erősitsem. Egyik súlyzós edzésnél megsértettem a tricepszemet(fájt is olyan 2 hónapot de csak akkor amikor terhelés alatt volt)mostanra inkább saját testsúlyos edzést csinálok,eleinte nem is volt baj a könyökömmel de 1 hónap útán megint kezdem érezni a fájdalmat(ismét akkor amikor terhelem de akkor is érzem ha csak megfeszitem a kezemet edzés után) és ropog is mellé.Nem nagy fájdalom ellehet viselni de zavar hogy a könyökömmel nincs valami rendbe.
Mi lehet a baj mit tegyek/szedjek/kenjek rá?
Jelenleg kálcium+d3 és néha c vitamint is szedek.
17 éves 80 kg vagyok de csak a hasamon van egy kis plusz szóval nem vagyok túlsúlyos.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Nem az életkorral van a probléma, hanem a hozzá nem értéssel. Nem tudom, hogy miért nem veszik igénybe egy edző segítségét a kezdők az első hónapban/hónapokban. Ezt is ugyan úgy meg kell tanulni, mint olvasni, futni, biciklizni, késsel és villával enni stb.
Pihentesd és menj el egy normális dokihoz.
Nem nagy fájdalom ellehet viselni de zavar hogy a könyökömmel nincs valami rendbe.
na erre az orvos azt mondja, pihentesd. ha rendesen mozog a karod, semmit nem csinál vele, mert nincs mit csinálni vele. Kenegesd diclofenaccal, meg pihentesd, aztán elmúlik. vagy nem.
köszönöm a válaszokat mindenkinek:)
rendesen étkezek,és a napi 2-3l viz mindig megvan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!