Szerintetek ez milyen eredmény? (futás)
kezdetnek fuss ennél többet. én anno 15 km-t futottam, de még a félmaratont se mertem bevállalni (jó, lehet, hogy az ment volna)
anyukám most futotta le a napokban a félmaratont, ugyan így 15 km-ekkel edzett rá. Én ugye a maraton kétszer annyi, szóval sztem emeld a távot és majd meglátod.
mindenképp emelem, igazából ez idén a 3. futásom.. Kezdtem egy 2km-essel, hogy felmérjem magam, majd másnap ment a 3 km is, most meg időre futottam. 15 perc futás, 1 perc séta, majd 15 futás újra. És így futottam sétával összesen 6700-at.
Ezek alapján csinálom, csak az 5km-esnél, rögtön felugrottam az utolsó hétre, kíváncsiságból hogy megy-e.
oké, figyu én azt ajánlom, hogy ha meg lesz a 10 km, akkor próbáld tovább emelni, de nem kell feltétlenül nagyon gyorsan, lehet simán, hogy több hétig is ugyan azt a távot futod, mivel nem 100m-ről besézlünk, nem kell rohanni. Én a helyedben elsőre a félmaratont tűzném ki, és ha sikerül, akkor onnan lehet tovább menni. Plusz egy löketet is ad a sikerélmény :)
egy barátom, aki futott már maratont, azt mesélte, hogy ő ilyen 25-28 km-ekkel edzett, aztán felment 30ra. Szóval csak azért mondom, hogy az azért sokkal több annál, amit most futsz. Ne érts félre nem leszólni akarlak, csak szerintem a nyár végéig ez túl nagy növekedés, túl kevés idő alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!