Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek ez milyen eredmény...

Szerintetek ez milyen eredmény? (futás)

Figyelt kérdés
6700 m 31:30 perc alatt. 18 éves fiú vagyok. Igazából csak hobbi szinten futok, régebben futottam, és most szedtem elő megint. Nyár végére sikerülhet lefutni a maratont? A tegnapi 6700 végén nem szakadt ki a tüdőm a helyéről.

2015. jún. 8. 11:26
 1/7 anonim ***** válasza:

kezdetnek fuss ennél többet. én anno 15 km-t futottam, de még a félmaratont se mertem bevállalni (jó, lehet, hogy az ment volna)

anyukám most futotta le a napokban a félmaratont, ugyan így 15 km-ekkel edzett rá. Én ugye a maraton kétszer annyi, szóval sztem emeld a távot és majd meglátod.

2015. jún. 8. 13:00
 2/7 A kérdező kommentje:

mindenképp emelem, igazából ez idén a 3. futásom.. Kezdtem egy 2km-essel, hogy felmérjem magam, majd másnap ment a 3 km is, most meg időre futottam. 15 perc futás, 1 perc séta, majd 15 futás újra. És így futottam sétával összesen 6700-at.

[link]

[link]

Ezek alapján csinálom, csak az 5km-esnél, rögtön felugrottam az utolsó hétre, kíváncsiságból hogy megy-e.

2015. jún. 8. 13:21
 3/7 anonim ***** válasza:
ja, értem így azért máshogy hangzik. Mennyi volt a leghosszabb táv, amit régen futottál?
2015. jún. 8. 13:49
 4/7 A kérdező kommentje:
Kb 6 km. A futás helyett egy évig saját testsúlyos edzést csináltam hetente 3-szor. Ebbe benne volt minden. Meg rendszeresen biciklizek, van hogy egy nap több mint 20 kilométert is, de ez nem edzés céljából hanem csak közlekedés miatt.
2015. jún. 8. 14:09
 5/7 anonim ***** válasza:

oké, figyu én azt ajánlom, hogy ha meg lesz a 10 km, akkor próbáld tovább emelni, de nem kell feltétlenül nagyon gyorsan, lehet simán, hogy több hétig is ugyan azt a távot futod, mivel nem 100m-ről besézlünk, nem kell rohanni. Én a helyedben elsőre a félmaratont tűzném ki, és ha sikerül, akkor onnan lehet tovább menni. Plusz egy löketet is ad a sikerélmény :)

egy barátom, aki futott már maratont, azt mesélte, hogy ő ilyen 25-28 km-ekkel edzett, aztán felment 30ra. Szóval csak azért mondom, hogy az azért sokkal több annál, amit most futsz. Ne érts félre nem leszólni akarlak, csak szerintem a nyár végéig ez túl nagy növekedés, túl kevés idő alatt.

2015. jún. 8. 14:23
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem veszem sértésnek, tanácsnak veszem :) Én is úgy gondoltam hogy lassan növelem a kilométereket, csupán kíváncsi voltam hogy vajon nyár végére sikerülhet-e. Persze ha nyár végén sikerül lefutni 25-30 km-et, már annak is nagyon fogok örülni. Na minden esetre először a 10 km egy órán belüli teljesítése lesz a fő cél.
2015. jún. 8. 14:28
 7/7 anonim ***** válasza:
hajrá :)
2015. jún. 8. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!