Hogy görkorcsolyázzak?
Figyelt kérdés
Nem nagyon ismerek itt helyben olyan helyet/utcát, ahol kicsi a forgalom, de jó az út. Továbbá nem tudom, hogy ha már jól megy, akkor milyen szabályokat kell betartani? Ugyanúgy az út jobb oldalán menjek mintha bicikliznék, vagy az út bal oldalán ahol gyalogolni/biciklit tolni kellene a KRESZ szerint...
Zenét hallgathatok közben? Mi van ha nem hallom a mögöttem levő kocsit? Mi van ha megijedek tőle és elesek?
2015. jún. 7. 15:37
1/4 aikiboxer válasza:
Magyarországon nagyon nehéz görkorira alkalmas pályát / utat találni sajnos. A görkoris ember gyalogosnak számít, így csak a járdán közlekedj, mint a gyalogosok.
2/4 anonim válasza:
vagy úttesten, csak ne üssenek el. őgy közlekedj vele mint gyalog. ahol összevissza mennél ott menj úgy, ahol inkább az úttest baloldalán, szembe a frogalommal, ott meg úgy.
Ha mód van rá, én inkább görkorizom úttesten, ott több a hely, kevesebb repedés vicek-vacok van mint a járdán
3/4 anonim válasza:
hát a fül az hasznos, szal ne hallgass zenét közben
4/4 anonim válasza:
Kiegészítésképpen még annyit, hogy nagyon nem célszerű zenét hallgatni. Legyen szabad a füled, és figyelj oda amikor autó közeledik a hátad mögött. Ha az autótól megijedve elesel közvetlen előtte, jó eséllyel széttapos, végzetes balesetet szenvedhetsz, mert ne fog tudni megállni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!