Balaton körül deszkával?
Sziasztok :) barataimmal nyaron szeretnenk longboardal korbegurulni a balatont :) de nem tudom pontosan hogy lenne erdemes megszervezni hogy ne kelljen folfele gyalogolni hanem vegig lehessen gurulni...vagy esetleg olyan partszakasz ami hosszabb nem csak nehany km es vegig egyenes, lankas...
Amugy bicigli uton lehet menni? Vagy nem erdemes?
Nem tudom mi az a longboard, de azt tudom, hogy a nagyon lejtős részeket max. úgy tudod kikerülni, ha felmész a főútra, amiért kb. az első rendőr lelőne az útról. Szóval marad a kijelölt kerékpárút. Ami nem mindenhol egyenletes. A déli parton a legdurvább emelkedők Siófok után vannak Aliga, Világos, Akarattya környékén. Az északi rész pedig szinte végig lankás, lejtős, kevés az egyenletes szakasz.
Illetve vannak szakaszok ahol az út minősége, szélessége hagy némi kivetni valót.
Szóval vagy számoljátok bele, hogy lesz ahol gyalogolni kell, vagy bele se vágjatok, max. kerékpárral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!