Milyen gyakorlatokkal tudom novelni az uto erom?
Figyelt kérdés
Sziasztok 17 eves vagyok okolvivo edzesekre jarok ,versenyzem is.. 60 kg os sulyom tartomfolyamatossan... 170 cm magas vagyok 17 eves.. nemvagyok a leg teknikassab boxolo.. de viszont sokkal nagyobbat utok mint a sulycsoportom beli gyerekek.. es mint pl a 85 kg os baratom aki MMA zik.. nemtudom miert van vagy hogyan van ez de szeretnem tovabbra is erositeni az uto eromet :)2015. jún. 2. 11:48
1/6 anonim válasza:
Gondolom ti is csináljátok azt hogy kis kézi súlyzóval árnyékoltok, azt tudod többet csinálni, meg zsákolásnál megkéred az edződet hogy kicsit ösztönözzön :D nekem ahogy ordibálta a fülembe folyamatosan hogy "MI EZ A KIS CSICSKAPOFON ÜSD MEG RENDESEN ÖREGANYÁM NAGYOBB NYAKAST ADNA" eléggé hatásos volt, valahogy mindig keményebben ütök amikor ez van :D
2/6 anonim válasza:
Rengeteg fekvőtámasz, húzódzkodás, könyöktámasz, bármilyen vicces is, de guggolás, súlyzóval történő árnyékolás, zsákolás egyperces menetekben tiszta erőből. Én ezeket csinálom.
3/6 A kérdező kommentje:
Koszi szepen mind kettotoknek :)
2015. jún. 2. 13:04
4/6 anonim válasza:
Előzőek + kétkezes súlyzó egyik oldalát megpakolod, majd a súlyos oldalát megemeled, és ütőmozdulatokat csinálsz vele (leginkább egyenesek). Még ezekkel lehet + később, amikor megfelelő izomzattal rendelkezel, elmész boksz mellett crossfit edzésekre.
5/6 anonim válasza:
6/6 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek.. :)
2015. jún. 3. 00:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!