Mi kell ahhoz, hogy ilyen alakom legyen?
Figyelt kérdés
Lány vagyok, nem akarok vasgyúró fitness modell szerű izmokat, hanem kb. olyan akarok lenni, mint at éjjel nappal budapestben Barbi. Kérdésem ellenére komoly válaszokat várok,mivel az ő testalkata áll az enyémhez a legközelebb mivel genetikailag nagyon lapos vagyok és minimális izom van rajtam. Nem is az izmaim méretén szeretnék növelni csak van egy kis zsírréteg rajtam, (tudom helyi fogyás nincs). Az izmaim szeretném akkorának megtartani, amekkorák most, csak jó lenne ha kicsit tónusosabbak lennének. Fehérje diéta minimális szénhidráttal jó erre? Plusz aerob edzés és súlyzós edzés is, éhezni nincsen szándékomban, sok fehérjét vinnék be, meg némi szénhidrátot(zabpehely reggel, korpovit keksz, kevés rizs).2015. máj. 29. 23:42
1/4 A kérdező kommentje:
Mármint, összetett szénhidrátokat, kb 14 óráig ennék, de azt is keveset, utána, zöldség, csirkehús, túró. Plousz tornázok otthon, saját testsúllyal és lábsúllyal és kocogok is heti háromszor aerob tartományban.
2015. máj. 29. 23:49
2/4 A kérdező kommentje:
Ja és persz az edzés reggel lenne, Edzés előtt és után ennék lassan felszívódó szénhidrátot, plusz fehérjepor.
Amatőr vagyok nézzétek el nekem.
2015. máj. 29. 23:50
3/4 A kérdező kommentje:
Súlyzós, erősítő edzés reggel, kocogás este és nem minden nap
2015. máj. 29. 23:52
4/4 anonim válasza:
Az a lány borzalmasan néz ki,mint egy anorexiás azzal a beesett egér arcával.Ezt leszámítva ő valami híresség a sportágán belül,sokszoros ugrókötél bajnok,lehet világbajnok is.Az ugrókötelezés pedig az egyik legnagyobb kalóriaigényű tevékenység,ezért nem csoda,hogy olyan ropi.A fitnesz modelleket egyébként hogy látod te vasgyúrónak?Nem értem.Én nem látok benne semmi vasgyúróságot-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!