Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Akik régóta futnak, mennyi...

Akik régóta futnak, mennyi idő alatt futtok le 7 km-t?

Figyelt kérdés

2 hónapja futok rendszeresen(2-3 naponta)

1 óra alatt futok le 7 km-t!Tényleg szép lassan,kocokósan!Nem az a célom,hogy a tűdőm kiköpjem!

Viszont most a városunkban lesz futóverseny(7-14-21 km-es távok)Nemtudom bemerjek-e nevezni a 7-re mert félek beégek,hogy sok idő alatt futom le a távot!(nem célom helyezést elérni de az mégis égő volna,hogy a szerevzők már pakolnak én el én meg még valahol kukutyinba messze futkározok:)

#zkjmst
2015. máj. 29. 12:56
1 2
 11/12 aikiboxer ***** válasza:

Attól függ mennyire verseny a verseny. Ha családi nap van, akkor nyugodtan benevezhetsz és kocogsz a hátsókkal. Ha igazi verseny akkor ezzel az idővel tényleg ne nevezz.

Ez csakugyan nagyon lassúnak számít, azért jó lenne minimum 50 perc alá leszorítani. Használj endomondo-t vagy runtastic-ot.

2015. máj. 30. 10:53
 12/12 anonim válasza:

Én Endomondot használok.

Bekapcsolod a gps-t, és méri, hogy mennyit futsz, meg más és más adatot is.

Playről letöltöd.

2015. jún. 1. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!