Akik régóta futnak, mennyi idő alatt futtok le 7 km-t?
2 hónapja futok rendszeresen(2-3 naponta)
1 óra alatt futok le 7 km-t!Tényleg szép lassan,kocokósan!Nem az a célom,hogy a tűdőm kiköpjem!
Viszont most a városunkban lesz futóverseny(7-14-21 km-es távok)Nemtudom bemerjek-e nevezni a 7-re mert félek beégek,hogy sok idő alatt futom le a távot!(nem célom helyezést elérni de az mégis égő volna,hogy a szerevzők már pakolnak én el én meg még valahol kukutyinba messze futkározok:)
Hát nekem 40 perc 7 km, de az egyik barátnőmnek 29 perc, bár ő versenyszerűen fut.
Szerintem egyelőre ne nevezz, próbálj meg inkább javulni pár percet.
1 óra/7 km?
Ez séta tempó nem futás.
Átlag séta tempó 5-7km/h szóval inkább sétálsz mint kocogsz.
Én 2km-t sétállok 13-15 perc alatt és nem futok.
nekem is kb 40, az olyan kényelmes
amúgy z ilyen versenyeken áltlaában szokott lenni szintidő, hogy mikor megy az a kocsi a futók után, aki összeszedi azt, aki mondjuk rosszul lesz, vagy ilyesmi. Az után a kocsi után elvileg nem szabad menni.
Lassú tempóban olyan 30-40 perc, bár nem vagyok benne biztos, mert csak saccolom a távokat, amiket futok, sajna nem tudom lemérni sehogy.
Szerintem se nevezz még be, vagyis, ha tudsz keményebb tempóban is menni, akkor persze simán, de, ha nem érzed úgy, akkor ne. Könnyen le tudja venni az ember lelkesedését egy ilyen... én sose gondolkodtam versenyben, a magam örömére futok, egyedül, zenével, el-elfilózva dolgokon.
en kabe 6,5 perces kilometereket futok, azaz 7 kilometert olyan 45 perc alatt futnek le, de megallok altalaban 5nel.
De en mar oreg is vagyok, nehez is, es heti 1x futok csak.
"csak saccolom a távokat, amiket futok, sajna nem tudom lemérni sehogy"
Ha van okostelod, akkor azzal le tudod.
Én sétálni járok mostanában, többször mértem a sebességet, normál esetben, ha egyáltalán nem lépek ki, 4,8 km-t teszek meg egy óra alatt. Ha kilépek, 6,5-öt. Szóval ez alig gyorsabb, mint a gyors gyaloglás a részedről.
Szerintem akkor kezdj el versenyben gondolkodni, ha eléred az úgy 9 km/h-t (azaz legalább háromnegyed óra alatt sikerül a 7 km, ami még mindig lassú, de már legalább futás).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!