Ugye így nem lesznek vaskos lábaim?
Figyelt kérdés
Ma elkezdtem edzeni kb.45 percig tapostam a stepperen :) A célom az,hogy ne hízzak,és azért picit formásodjak is.De mivel ugyanannyit eszem,mint szoktam(csak egy picit kevesebbet) félek,hogy a taposástól vaskosabbá válnak a lábaim,mert most sem nádszálvékonyak :( változtassak valamin??Így vastagabbak lesznek??2010. febr. 25. 13:51
1/4 anonim válasza:
szerintem meg észreveszed ha vaskosabb lesz.
2/4 A kérdező kommentje:
de akkor már késő :(
2010. febr. 25. 14:05
3/4 anonim válasza:
Vaskosodni fog , de olyan értelemben hogy izmos, szálkás lesz. atttól függ h mennyi zsirréteg van rajta jelenleg, de biztos hogy fogyni fog onnan is a zsir mint minden máshonnan szal sztem formás és izmos lesz egy idő után
4/4 anonim válasza:
én már évek óta mini stepperezem. heti legalább 4 alkalommal 45-60 percet. szép formásak a lábaim, nem lett tőle vaskos.ha van rajtad egy kis felesleg akkor diétázz is a mini stepper mellett. akkor tuti hatásos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!