Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A biciklizéssel vastagabb...

A biciklizéssel vastagabb lábaim lesznek?

Figyelt kérdés
akkor is, ha legkönnyebbre állítom és gyorsan tekerek és akkor is ha legnehezebbre, és nagy erővel nyomom? (mert én vékonyabb lábakat szeretnék
2009. jún. 7. 08:45
 1/2 anonim ***** válasza:
mi számít vastagnak? Testépítő méretű lábaid nem lesznek biciklizéstől az biztos, ellenben nyilván ha biciklizel akkor a lábizmaid dolgoznak, és ha eddig nem kaptak ilyen terhelést akkor nőni fognak. Egy bizonyos szintig.
2009. jún. 7. 09:12
 2/2 Krisz85 ***** válasza:

EZ mindannak a függvénye, hogy a megerősödött lábizomzatodat /mert erősödni és vastagodni fog, ahogy írák előttem helyesen/ mennyi zsír fedi. Tehát a testzsírszázalék függvénye, ha sok lesz rajtad a zsír, és a zsírréteg alatt nő az izmod, akkor még brutálvastagnak fogod érezni, viszont ellenben ha nincs rajta zsír és úgy erősödik és nő, akkor viszont nem.

Nálam is az volt, hogy pl. volt egy halásznadrágom ami nem ment rám még nagyon régen amikor 25 kiló volt rajtam, aztán most hogy már nincs rajtam szinte zsír, és edzem vagy 6 éve, hiába erős és olyan a combom mint egy versenylónak, na jó cska majdnem olyan, de az a nadrágomba vagy háromszor még beleférne a combom, pedig amúgy tükör előtt írtó vastagnak hat.

2009. jún. 7. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!