Milyen "wearable"-t tudtok ajánlani futáshoz?
Szeretnék a futásaimról GPS adatot gyűjteni. Arra gondoltam, hogy vennék egy ilyen órát vagy karpántot, ami nyugaton nagy divat, wearable-nek hívják, nem tudom magyarul hogy nevezik. Kb 25-öt szánnék rá, annyit kell tudnia, hogy GPS legyen benne, USB-ről tudjam tölteni, meg hogy 2 órát tudjon loggolni újratöltés nélkül. Nyilván előny, ha van benne óra, pulzus mérő, stb... de nem életbevágó, ezért az árért meg pláne nem kell túlzásokba esni. Ha jól tudom a GPS olyan, hogy a műholdak küldik a jelet, szóval nem kell előfizetés, semmi rá, hogy működjön, szóval az a része is pipa. Van már köztetek olyan, aki használt ilyesmit és bevált neki? Van ötletetek márka és típus terén?
Megj: Néztem már futóöveket mobilhoz, de az jött le, hogy azok inkább a lányoknak valók. Néztem karra csatolós micsodát mobilhoz, de nem jött be, szerintem zavarna. Esetleg bármi egyéb, amiről tudtok ezen a téren?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!