Le fogok fogyni?
Figyelt kérdés
17 évesen boxoltam 1 évet akkor voltam 63 kiló... abba hagytam és elkezdtem kondizni akkor lettem 85 kiló annál feljebb sose tudtam menni majd mikor kihagytam kicsit vissza estem 80 majd 78 kg ra most is ennyi vagyok és szeretnék vissza menni boxolni és az lenne a kérdésem hogy zsírt le fogom tudni adni? hozzáteszem az étrendem végig borzasztó :D melegszendvics,piritós,tojást stb nem ez a lényeg! izmot is fogok leadni ezt is tudom de zsírt is és lemegyek 65 körülire? (ami jelenleg a célom is) heti 56 edzés lesz és mellette heti 5* fogok járni 1-2 órát futni is :92015. máj. 6. 18:45
12/20 anonim válasza:
Megint nem sértésből írom, de 182 centi és 60 kiló nem lesz egészséges. Az erősen sovány kategória. A box mellett egyébként meg mehetne ugyanúgy a testépítés. Semmi hátrányod nem lenne.
13/20 anonim válasza:
Látom nem érted kérdező: ha kalória mínuszban vagy, akkor tudsz fogyni.
14/20 anonim válasza:
Ezért mondtam neki a Sárga Kapszulát. Ez nem szar, hogy csak úgy a közepébe csapj nulla háttértudással.
15/20 A kérdező kommentje:
nem hátrány a kondi? hát nekem az volt jó jól néztem ki de azóta fáj a vállam és a derekam is fáj pedig nem csináltam idióta módon és nem szabálytalanul nyomtam a dolgokat! sose voltam otthon fogyás témában ezért kérdeztem hogy le fogok e fogyni amire igent kaptam :)
2015. máj. 6. 20:21
16/20 anonim válasza:
Egyszerűsítsük le: le fogsz fogyni, ha kevesebbet eszel.:)
17/20 anonim válasza:
Akkor csinálj Fegyencedzést. Ott nem kell súly, kizárólag saját súlyos gyakorlatok vannak benne. Attól már nem kellene fájnia semmidnek se.
18/20 A kérdező kommentje:
igen attól szerintem se fájna semmim de jó lesz msot a box heti 5* meg még heti 5 futás is lesz főleg ugy hogy mellette dolgozok :)
2015. máj. 6. 20:25
19/20 anonim válasza:
Oké, sok sikert a boxhoz, csak figyelj az étrendre. :)
20/20 A kérdező kommentje:
meglesz köszi :)
2015. máj. 6. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!