Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Le fogok fogyni?

Le fogok fogyni?

Figyelt kérdés
17 évesen boxoltam 1 évet akkor voltam 63 kiló... abba hagytam és elkezdtem kondizni akkor lettem 85 kiló annál feljebb sose tudtam menni majd mikor kihagytam kicsit vissza estem 80 majd 78 kg ra most is ennyi vagyok és szeretnék vissza menni boxolni és az lenne a kérdésem hogy zsírt le fogom tudni adni? hozzáteszem az étrendem végig borzasztó :D melegszendvics,piritós,tojást stb nem ez a lényeg! izmot is fogok leadni ezt is tudom de zsírt is és lemegyek 65 körülire? (ami jelenleg a célom is) heti 56 edzés lesz és mellette heti 5* fogok járni 1-2 órát futni is :9
2015. máj. 6. 18:45
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Ha a fehérjét magasan tartod és a szénhidrátot csökkented, akkor le tudsz adni úg zsírt, hogy nem vagy nem sok izmot vesztesz.
2015. máj. 6. 19:31
 2/20 A kérdező kommentje:
nem számít hogy vesztek izmot csak az érdekelne hogy a zsírt lefogom adni?
2015. máj. 6. 19:36
 3/20 anonim ***** válasza:
Minek akarsz 65 kiló lenni? Adnak az utcán egy pofont és berepülsz az árokba. Nem sértésből írom, de legyél legalább egy 80 kiló, lehetőleg izmokkal. Ha most zsíros vagy, akkor add le, de utána próbálj meg tisztán izmot felszedni.
2015. máj. 6. 20:08
 4/20 anonim ***** válasza:
Az étrendet pedig számolni kellene, nemcsak hasra ütésre kevesebbet enni, mert így semmi izom nem marad, csak sovány leszel és még erőd se lesz. Olvasd el a Sárga Kapszulát és tanulmányozd a szálkásító étrend alapjait.
2015. máj. 6. 20:10
 5/20 A kérdező kommentje:
szivesen válaszolok a kérdésekre én is de akkor ti is válaszoljatok az enyémre :) azért szeretnék annyi lenni mert régen is annyi voltam és gyors voltam pörögtem és hidd el nem számit mekkora vagy van ismerősöm 6* os magyar bajnok és nem hinném hogy egy 80 kilós lazán beboritaná az árokba :)
2015. máj. 6. 20:11
 6/20 anonim ***** válasza:
Válaszoltunk szerintem.
2015. máj. 6. 20:13
 7/20 anonim ***** válasza:
Milyen magas vagy? A magasságodhoz kellene beállítani egy értelmes testsúlyt. Egyébként írtam a Sárga kapszulát, azt tanulmányozd. És továbbra sem ártana súlyzózni, hogy maradjon izom. Hidd el az izom nem fog hátráltatni.
2015. máj. 6. 20:13
 8/20 anonim ***** válasza:
Egyébként igen, leírtuk mit kell csinálnod.
2015. máj. 6. 20:14
 9/20 A kérdező kommentje:
régen is volt erőm pedig 65 kiló körül voltam :) és nem volt baj hidd el ... lényeg ha jól értem hogy lefog menni a zsir ugye?
 10/20 A kérdező kommentje:
182 centi vagyok
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!