Ha most kezdem el a futást, hány percig kéne bírnom?
Tudogep :) en is kerek olyat! :))
Nem, nem biztos, hogy mas birja. Amikor elkezdtem futopadon futni, elotte mar bringaztam, sulyzoztam egy jo ideje (kb fel ev) es 10 percet birtam, kb 7.5-esen en is. Utana fokozatosan javult, es mar 20-30-40 perceket futottam (de minek?!). Aztan elkezdtem szabadban futni, na akkor megint nem ment tul jol, nem birtam egyben egy kilometert lefutni. Aztana z is javult :)
Fokozatosan csinald, ne hajtd magad tul. Kezdetnek siman csinalhatod futas-seta-futas-seta kombinacioban. De ha minden nap kicsinalod magad 10 perc kokemeny futassal, annak sok ertelme nincs, zsirt sem egetsz vele rendesen. Allokepesseget meg a kombinalt verzioval is siman novelni tudod.
Nem is szabad minden nap futni. Gyanús hogy levegőt se jól veszel, gyorsan is futsz és be sem melegítesz.
Utána kéne olvasni, még mielőtt lesérülsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!