Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Futáshoz tippek?

Futáshoz tippek?

Figyelt kérdés
Sportnap alkalmából 2 nap múlva 10 kilométert kell majd futni (2 óránk van rá, amibe azért csak belefér, még kocogással is). Én nem nagyon szoktam futni, meg nagyon megterhelő edzést sem végzek mostanában. Tudnátok írni tippeket, hogy hogyan hozhatnám magam formába egy kicsit addig, hogy ne fulladjak ki nagyon, meg hogyan fussak lehetőleg jó időt, bár ez nem verseny. Szeretnék valami jó eredményt elérni, mert itt főleg a kitartás fog dominálni, de gondolom, hogy van valami technikája is az egésznek, vagy valami. (Mindenkitől elnézést, sok közöm nincs a futáshoz.) Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!

2015. máj. 2. 22:18
 1/2 anonim válasza:

Először is kényelmes futócipőt vegyél (ajánlom az Adidas cipőit), olyat ami pehelykönnyű mégis tartja a lábfejed és strapabíró. Nagyon sokat jelent

Ajánlom a heti 2x 3500méter kocogást először.

Sok sikert! :)

2015. máj. 3. 11:18
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ, edzőcipőm van, az lesz rajtam, a célnak szerintem tökéletesen megfelel, egy ilyen alkalomra külön meg nem vennék. Holnap lesz 10 körül, dimbes-dombos környéken, remélem, hogy túlélem :D
2015. máj. 4. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!