Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Futáshoz melyik a legideálisab...

Futáshoz melyik a legideálisabb időpont, amikor senki sincs az utcán?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 26. 18:32
 1/2 anonim ***** válasza:

Az szinte lehetetlen hogy senki ne legyen az utcán amikor futni mész. Legjobb ha egy hétvégi napon a hajnali időben úgy hajnali 5-7-8 óra fele mész el. estefelé maximum vasárnap az amikor kevesen mászkálnak kint az utcán, de szinte lehetetlen elérni hogy ne fuss bele valakibe még este 9-10 órakörül. Én sem szeretek úgy futni ha lát valaki, én mindig kimegyek a határba és ott a mezőn futok, sima földes úton alapból egészségesebb a futás mint az aszfaltos úton, ott én a mezőn még egyszer sem botlottam emberekbe még akkor sem amikor délután ragyogó napos időbe mentem el.

Nem tudom miért akarsz így futni hogy senki ne lásson, mert ezt nem fogod tudni elérni, maximum ha kihalt helyre mész a határba vagy a mezőre. Sokakat látok nyáron az erdőbe futni mert tőlem picivel messzebb van is egy rendes földes úttal, én akkor szoktam arra menni 2 hetente egyszer a szokásos 40-60 perces futás helyett 100 perces futásra készülök és akkor odáig elfutok, majd megpihenek egy tisztásban ahol tornázni szoktam, aztán visszafelé pedig egy lassú kocogás, a mezői, onnantól meg egyszerű gyaloglás.

2015. ápr. 26. 18:48
 2/2 anonim ***** válasza:
Nálunk kevesen vannak az utcán. Legfeljebb 2-3 ember, de sokszor senki. Elhagyatott környék, gengszterek, stb.
2015. ápr. 26. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!