Lehet ilyet tippmixbe?
Figyelt kérdés
szeretnék tipppmixelni de nagyon nem vágom hogy kell én olyat szeretnék h csak egy mecsre pl barca stuggart
és tennék mondjuk barcára pár ezret és ha megnyerné ügye kapnék több pénzt iet lehet?
2010. febr. 22. 15:51
1/6 anonim válasza:
nem, rosszul tudod. ha barcára raksz és nyer is a barca akkor elbukod a pénzed...
hogy lehet ilyen fogyatékos kérdést feltenni már ne is haragudj?!:D
2/6 anonim válasza:
figyel kezdjő ne mérgelődj. elöször is persze hogy lehet de összetettebb ez annál. Kérj meg egy havert hogy segítsen egy közös tippmixben, nagyon sok dolog van amit csak szoban lehet csak elmagyarázni. ja és elsőre én nem ajánlok ilyen 1000-reket feltenni , de ez egyéni dolog.
3/6 A kérdező kommentje:
ha alid tudk rola valamit akor honan kéne kiszopnom okos gyerek?:D
2010. febr. 22. 17:04
4/6 A kérdező kommentje:
alig*
2010. febr. 22. 17:05
5/6 anonim válasza:
második vok mondtam hogy mennj el haverral.
6/6 anonim válasza:
Nézd meg hogy hányas kötésbe fogadható a meccs ha egy 1-es van előtte akkor megrakhatod egyedül is ha 3-as vagy 5-ös akkor még választanod kell mellé más meccset is! De megnéztem ezt rakhatod egyedül is! 1.55 a nyereményszorzó szorozd be annyival amennyiért játszani akarsz és annyi lesz a nyereményed! De több tipp lehetőség is van a meccsre!pl végeredmény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!