Ha csinálok minden nap 160 melles fekvőtámaszt (széles karokkal) akkor annak lesz eredménye nyárig?
Figyelt kérdés
normális alkatú vagyok, 14f, 40-enként csinálom...2010. febr. 22. 15:19
1/8 anonim válasza:
lesz eredménye főleg vállon fogod észre venni. De több féle fekvő támaszt csinálj. Amúgy sok ember azt hiszi, hogy csak 1-2 féle fekvő támasz létezik de 50-60 van. Ezekből csinálgatsz akkor meglesz az eredmény.
2/8 anonim válasza:
főleg ha rendesen eszel mellette
3/8 anonim válasza:
pusztan fekvotamaszoktol azert tul nagy valtozast ne varj
4/8 anonim válasza:
Kötve hiszem hogy ki leszel gyurva...föleg hogy csak 40-eket csinálsz... ez kevés.
6/8 anonim válasza:
Kigyúrt izma tényleg nem biztos, hogy lesz?:/, ha a génei olyanok, hogy izmos alapból is akkor hiába a sok edző termi suttyó beszéde. Bocs de tényleg ez van én is edző terembe gyúrok van is eredménye de a közelembe vannak olyan emberek akik edző terem nélkül csak nézek milyenek. Fáj az igazság tudom... nekem is
7/8 anonim válasza:
14 évesen elég, de nagy eredményt ne várj!
8/8 anonim válasza:
Azért minden nap ne csináld mert az izmoknak szüksége van pihenésre a fejlődés érdekében!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!