Szerintetek nagyon vékony vagyok? (képpel)
Figyelt kérdés
18 éves, 167 cm és 47 kg vagyok, nagyon szeretnék hizni,de nem sikerül...szoktam edzeni fenékre,combra és vádlira, mivel inkább a combomat szeretném növelni,fenekemmel nincs gond,viszont elegem van abbol,hogy bárhova is megyek, azon jár az agyam,hogy azt nézik-e milyen vézna vagyok,hogy nem ér össze a combom,hogy a kezem is milyen vékony.Segitenétek, mivel tudnék a lábomon változtatni,hogy ne legyen rés a lábom közt? Vagy hogy hizzak? :)2015. ápr. 29. 17:59
11/16 anonim válasza:
Szerintem jól nézel ki, ha ez megnyugtat. Olvasd el a Sárga Kapszulát, ingyenes pdf könyv. Neked egy tömegnövelő étrend kell és súlyzós edzés. Lehetőleg mindenre eddz.
12/16 anonim válasza:
Végre, az egyetlen értelmes válasz.
14/16 anonim válasza:
Nem olvastam el a többi kommentet, de szerintem nem vagy vézna, csinos vagy, a kép alapján az a fajta, akinek minden jól áll.
15/16 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek, elég meglepő a válaszotok,de megpróbálok változtatni,hogy magamnak is megfeleljek :)
2015. máj. 1. 12:44
16/16 anonim válasza:
A kép alapján szerintem nem vagy vékony hanem tényleg jó formában vagy. Habár egy kép alapján nem igazán látunk.
A lábrés miatt ne izgulj, van aki szerint külön szexi ha valakinek olyan van, de ha minden áron megakarod szüntetni akkor picit hízni kell.
Szerintem jó alakod van, de ne nekünk akarj megfelelni hanem magadnak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!