Egy vékony ember üthet erőset?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 18. 23:26
1/14 anonim válasza:
Persze, csak aztán futááás! :-)
2/14 anonim válasza:
Baseball vagy bunyó?
Képes rá, tényleg. Meglepően nagyot lehet ütni kisebb testtel is.
3/14 anonim válasza:
Megütni megütheti, de nem tanácsolt:D
4/14 anonim válasza:
Én 15 éves vagyok, 185 centiméter, 52 kilogramm, és amikor mértük a suliban a szorítást tesin, kettővel jobb lett az enyém mint az osztály "legférfiasabb" testalkatú diákjának, pedig tényleg bele adott mindent (én is). Szóval gondolom az ütés is lehetséges.:)
6/14 anonim válasza:
Szinte érzem az összefüggést a szorítás és az ütés között. Mondjuk a kettő effektív erejét szerintem egészenen más adja, az ütés némileg komplexebb dolog, de érzem a dolog szagát :D
7/14 anonim válasza:
Üthet, de megnézném azt az 50 kilós 15 évest aki odaáll elém és próbál megütni. lol:)
8/14 A kérdező kommentje:
es egy 198cm magas 89 kg vékony de szalkas gyerek üthet nagyot?
2015. ápr. 19. 08:46
10/14 A kérdező kommentje:
és üthet nagyobbat mint ez 100 kilo feletti aki túlsulyos ?
felhuzásban szkanderban fekvőben a vékonyabb dominal méghozzá hatalmas különbséggel.
2015. ápr. 19. 08:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!