Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek nagyon vékony...

Szerintetek nagyon vékony vagyok? (képpel)

Figyelt kérdés
18 éves, 167 cm és 47 kg vagyok, nagyon szeretnék hizni,de nem sikerül...szoktam edzeni fenékre,combra és vádlira, mivel inkább a combomat szeretném növelni,fenekemmel nincs gond,viszont elegem van abbol,hogy bárhova is megyek, azon jár az agyam,hogy azt nézik-e milyen vézna vagyok,hogy nem ér össze a combom,hogy a kezem is milyen vékony.Segitenétek, mivel tudnék a lábomon változtatni,hogy ne legyen rés a lábom közt? Vagy hogy hizzak? :)

2015. ápr. 29. 17:59
1 2
 1/16 anonim válasza:
Elsősorban ki kellene zárni a betegségeket, lehet,hogy van valami, ami miatt nem tudsz hízni. Menj el a háziorvosodhoz. Az nem jó tanács,hogy kezdj el mindenféle egészségtelen dolgokat összezabálni, hátha meghízol... csak szólok :)
2015. ápr. 29. 18:00
 2/16 A kérdező kommentje:
A kép : [link]
 3/16 anonim ***** válasza:
Képet nem linkeltél. Ezekkel az adatokkal nekem nem tűnsz olyan nagyon soványnak.
 4/16 anonim ***** válasza:
Bocs, már látom a képet :) Szerintem teljesen jó :)
2015. ápr. 29. 18:01
 5/16 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál, nincs semmi bajom, csak nem eszem rendszeresen,mivel 4ig sulizok, ha hazaérek annyit eszek,amennyi belémfér,de étvágyam nincs sok..
2015. ápr. 29. 18:03
 6/16 anonim válasza:
Vézna meg nagyon vékony nem vagy szerintem. Pont jó az alakod.
2015. ápr. 29. 18:12
 7/16 anonim ***** válasza:
Addig szoktasd át magadat a normális étkezési rend felállítására, amíg még nem vagy idősebb, mert később ebből csúnya problémáid lehetnek. Suliban is ehetsz nyugodtan, nincs megtiltva. Néha bekapsz valamit.
2015. ápr. 29. 18:15
 8/16 anonim válasza:
Nagyon jól nézel ki, de ebből a pózból, ezzel a beállással nem a legjobb kép (=nem látszik rajta a probléma, van-e probléma). Szemből jobb lett volna.
2015. ápr. 29. 18:25
 9/16 anonim ***** válasza:
a gap leginkább genetika, én ismerek olyan csajt, akin nem kevés husi van, konkrétan 170magas 80kg-al, és mégis ott a rés a lába között... de nyugodj meg senki nem azért nézi, mert "vézna" vagy.. a pasik azért mert rád vannak gerjedve, a csajok meg irigységből...
2015. ápr. 29. 18:47
 10/16 anonim ***** válasza:

Ha egy csaj duci, akkor azt nézi miért nézik mert duci (vagy nem duci, tök mindegy van aki ezért izgul)

Ha egy lány karcsú, akkor azon izgul hogy nézik mert karcsú.

Azt azért be lehet látni, hogy nektek semmi sem jó?

Másik, be lehet látni, hogy sokszor azért néznek, mert jól néztek ki? Ilyen egyszerű.

2015. ápr. 29. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!