Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Valaki tud segíteni tanácsokat...

Valaki tud segíteni tanácsokat adni, ha 5 km-t kell lefutnom?

Figyelt kérdés
Nagyon félek, hogy nem fog menni. Ez az első ilyen futásom, és most nem tudom mit tegyek. Hogyan készüljek fel rá? Szerintetek le fogom tudni futni, ha eddig 2 hónapot nem sportolhattam egészségügyi okok miatt, és csak olyan két hete mozoghatok? Tiszta ideg vagyok.. :(

2015. ápr. 22. 15:31
 1/9 anonim válasza:

Mikor kell lefutnod? Hány éves vagy? Milyen az állapotod?

Nagyon jó felkészítő edzés programok vannak a neten, de csodára azok se képesek :)

2015. ápr. 22. 15:39
 2/9 A kérdező kommentje:
Május 17-én. 13 vagyok, és alapvetően nem vagyok rossz kondiban, csak most ez a betegség jött, és egy picit elpunnyadtam. Hogy tudok még felkészülni? Lehetséges, hogy le tudom futni? Tényleg soha nem csináltam ilyet és nagyon félek. :/
2015. ápr. 22. 15:41
 3/9 anonim válasza:

Parancsolj, itt tudsz edzésterveket válogatni:

[link]

Én inkább kerékpározok 60 kmt, mint 3 kmt fussak :)

Igaz 20 évvel idősebb vagyok.

Sok sikert!

2015. ápr. 22. 15:45
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi, de az a baj, hogy már kevés időm van, és nagyon félek, hogy nem fog menni.
2015. ápr. 22. 15:52
 5/9 anonim válasza:

Nyilván te nem arról a szintről indulsz, mint egy 40 éves elhízott anyuka. Kezdd arról a hétről, amivel pont célba érsz. Ne parázd túl, lekocogod, vagy a végét lesétálod.

Miért olyan fontos ez?

2015. ápr. 22. 19:32
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Amúgy nem tudom. Nem olyan fontos, de félek. :/
2015. ápr. 22. 19:58
 7/9 anonim válasza:

Én a 7km-re készültem úgy kb mint te. Előtte keveseket és ritkán futotttam. A verseny előtt két héttel futottam komolyabban, mert én is féltem, hogy nem tudom lefutni. Összesen 3x futottam le a 7km-rt. Nem nagy idővel. Aztán a verseny előtt megint nem tudtam futni 4 napig, de elmentem a versenyre, azt gondoltam lesz ami lesz, ha elterveztem ott leszek és nem adom fel! Legfeljebb belegyalogolok, de ott leszek. És elmentem. Ott akkora adrenalint kaptam, a tömeg, a szurkolók, a hangulat, hogy simán lefutottam, sőt egyéni csúcsomat is megdöntöttem:) Voltak akik utánam értek célba, voltak akik gyalogoltak, de hidd el, senki nem szólta le őket, őket is biztatták, szurkoltak. És olyan fantasztikus élmény volt, hogy soha nem fogom elfelejteni. Nekem is az első volt, előtte rettenetesen féltem de mikor ott voltam a START zónában irtózatosan boldog voltam. Bocs, hogy ennyit írtam , de csak biztatlak, hogy Ne FÉLJ! Bátran menj el, addig még van idő felkészülni, és fel tudsz készülni. Le tudod futni!

Persze, ha egészségileg teljesen rendbe jöttél, mert az mindennél fontosabb!!! Én szurkolok neked:)

2015. ápr. 26. 19:55
 8/9 anonim válasza:
Az utolsó vagyok. És még annyit teszek hozzá, én 45 éves vagyok:) HAJRÁ!
2015. ápr. 26. 19:56
 9/9 anonim válasza:
Na, hogy sikerült a futás?
2015. máj. 19. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!