Milyen mozgást ajánlotok ez ellen a telibe sz*rt alak ellen? Kép alul
Szóval elvileg tök normális a testzsír százalékom, nincs rajtam felesleg, az a normál viszont sikeresen így oszlott el( a bordáim kint vannak a szarabb hatás kedvéért). Próbáltam (nem kellett sokat bajlódnom vele) a legelőnytelenebb képeket feltüntetni, hogy még jobban látszódjon a hiba rajtam. Nagyon zavar, hogy így kiáll a combom meg, hogy kicsit husis hatása van a derekamnak. A fenekemre, hasamra is nyomok majd valamit de nem ezek a legvészesebb részleteim. Szóval ki mit ajánl mihez kezdjek a szexi cél érdekében?
Erősítő edzésen én is a súlyzóst értettem. Az is kell. De nem árt visszavenni kicsit a ch-t, mert a derekadon, csípődön sok a zsír jelenleg. Szerencsére kezdőknél az elején lehet kalória mínuszban is kicsit izmosodni és zsírt leadni egyszerre. De nem sok ideig, mivel ezekhez külön étrend kell.
Olvasd el az alapismereteket, így képbe kerülsz a kajákkal kapcsolatban is. Szóval google: alapismeretek. Alul van tovább gomb is az oldalakon.
Nem nézel ki rosszul.
Jobb étrenddel és edzéssel még biztos lehetne alakítani, de ez sem rossz. Ne vágjon be a nadrágod a hájadba, az tényleg nem annyira jó.
Főzni tudsz?
Miért, szerinted mi a fontos?
Mondjuk mindenkinek más, na most igazából én már nem várom el egy nőtől, hogy főzni tudjon elég hogy én főzök, akkor mit írjak.. mosolyod szép? :D
Nem nézel ki rosszul szerintem. Nekem nem állna így a tanga az biztos.
Nem annyira rossz ez, mint ahogy leírod.
A genetikádon nem tudsz változtatni, szélesebb a csípőd, de ez nem is baj, egyáltalán nem vagy alaktalan.
Mozgás kellene neked, hogy feszesebb legyél, a többi jönni fog magától. Kezdj el rendszeresen valami mozgást végezni, ami legalább 1 órás, kicsit vegyél vissza a szénhidrátból és lesz eredménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!