Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tömegnövelés, szálkásítás...

Tömegnövelés, szálkásítás hogy is van ez. Futással mit is csinálok? Jó ez nekem?

Figyelt kérdés

Jól értem hogy tömegnöveléskor izmot pakolunk fel (a zsír alá), szálkásításkor meg eltüntetjük a zsírt hogy látszódjon az izmunk?

Szeretek kocogni. 5-6km lesz a cél, de mit is érek el ezzel? Fogyok, izmosodom?

24 éves nő vagyok. A fenekem, combom narancsbőrös lett. A combom meg plöttyedt. Akkor gondolom izmosodni kéne. Ugye?

Guggolás, kitörés mehet gondolom, de mi legyen a kocogással és a kajával?

Gyakran reggelizem 2 tojást, meg hetente párszor csirkét, meg elég sok szénhidrátot.

2015. márc. 31. 10:45
 1/7 A kérdező kommentje:
51kg vagyok.
2015. márc. 31. 10:46
 2/7 anonim ***** válasza:

tömegnövelõ étrendtõl az edzés függvényében jön izom vagy zsír, a szálkásító étrendnél pedig az edzés függvényében izmot vagy zsírt adsz le...

azzal, hogy kocogsz, testedzést vègzel, az, hogy nõ-e vagy csökken a tömeged, az az étrend kérdése.

2015. márc. 31. 10:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Étrendfüggő. Ha a futàssal kalória mínuszban leszel, akkor fogysz. Viszont akkor nincs izomnövelés, mivel ahhoz meg kalória plusz kell.
2015. márc. 31. 11:06
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy fogynom kéne. Ha jól eszem, akkor izmosodhatok futástól is? És akkor nem lesz löttyedt a combom?
2015. márc. 31. 11:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha annyival többet eszel és napi kalória pluszban maradsz a futás ellenère, akkor izmosodsz az erősítő edzésektől.
2015. márc. 31. 11:23
 6/7 A kérdező kommentje:
Lényegében szinte semmit nem érek a futással.
2015. márc. 31. 12:25
 7/7 anonim ***** válasza:

De. Tömegnöveléskor is jó heti párszor a szív- és érrendszer miatt.

Szálkásításkor (nálad ez most nem kell) pedig segít a zsírleadásban.

2015. márc. 31. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!