Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tömegnövelés, vagy szálkásítás...

Tömegnövelés, vagy szálkásítás kéne?

Figyelt kérdés

Az alapok: vagyok 90-95 kiló (4éve ez majd 120 volt), de ezt már 3,5 éve tartom. 192 cm vagyok

1 éve elkezdtem fekvőtámaszozni napi szinten, de nem értem el vele úgy semmit, ezért idén januártól a fegyencedzést nyomom.

Itt jön képbe az első bekezdés (és a cím), ugyanis az étrendemen nem változtattam. Nem tudom eldönteni, hogy nekem most tömegnövelés kéne-e (nagynehezen leadott kilóim visszakússzanak?) vagy inkább szálkásítás (azért van rajtam egy alap izomzat, nem voltam gyenge gyerek, de nem is az a kigyúrt).

A célom nem az, hogy versenyekre menjek vagy ilyesmi, csak valahogy javítanék a külsőmön, főleg mivel a bőröm picit megviselte a fogyást.

Köszönöm

2013. ápr. 5. 18:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez esetben tömegnövelés kell, benne van a pakliban hogy visszamegy a zsír, de csak így lehetsz sokkal izmosabb, szálkásításnál max kezdőknek megy az izomnövelés. Viszont naturálban ne várj versenyformát, örülj ha szálkásan leszel 90 kiló (4-5 éven belül)
2013. ápr. 5. 18:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Tömeget kell növelni, majd ha lesz már egy alap izomtömeg leszálkásítani!
2013. ápr. 5. 18:30
 3/4 A kérdező kommentje:

köszönöm :)

nem is célom a versenyforma, csak hogy pl nyugodtabb legyen egy strandon, jobb legyen a közérzetem

2013. ápr. 5. 19:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Jah bocs utólag olvasom hogy nem az a célod hogy versenyekre menj, az előbb a nemet figyelmen kívül hagytam, csak átfutottam a szöveget. Viszont a strand forma menni fog simán naturálba.
2013. ápr. 5. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!