Miért van az, hogy egy olyan pasi osztja az észt és akarja megmondani nekem mit egyek, aki az életét egy edzőteremben éli és úgy néz ki, mint egy 2ajtós szekrény?
Nem vagyok az ilyen emberekre irigy, de hadd döntsem el én, hogy mit akarok enni, mennyit és mikor. Szerintem egy a lényeg, mozogjunk akár minden nap!
Miért baj az, hogy valaki nem akar úgy kinézni, mint ők.
Te melyiket választanád:
1: az olyan nőt, akinek szó szerint kocka hasa van és izmos, mint egy pasi (edzőterembe jár)?
2: Vagy egy olyan nőt, aki kicsit teltebb, van fenek, van melle... (tornával, szabadtári mozgással lett formás)?
Van némi igazság, abban amit leírtatok, de női szemmel engem inkább azok inspirálnak jobban, akik szabadtéri mozgással, tornával tartják magukat karban/fitten.
Nem az a baj, hogy valaki konditerembe jár, hiszen én is voltam már nem egyszer, hanem inkább az a szilárd meggyőzödésű kijelentés, miszerint ki kell iktatni bizonyos ételeket az étrendből. Én azt gondolom, bármit lehet enni, bármikor, ha valaki rendszeresen mozog mellette! Na emiatt is tettem fel ezt a kérdést, hogy ki mit gondol erről.
Hagyjatok, ugyse erti meg, hogy a taplalkozas a legfontosabb, ha formalni akarod a tested!
Az vagy, amit megeszel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!