Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Az apám néha ver, hogyan...

S.O.S vagy HELP kérdése:

Az apám néha ver, hogyan tudnám megvédeni magam?

Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok 66 kg es 178 cm az apám kb 100 kg és 190cm és ami a para hogy volt katona:d bár nem vékony sőt.. de elég erős na szóval hogyan tudnám magam megvédeni tőle ? esetleg valami olyat csinálni neki amiért azért észere veszi hogy nem egy boxzsákot üt és nem csak a box zsáknak fájhat? Focizok 8 éve és elég hajlékony vagyok, nem az a lényeg hogy hogyan tudnám a verést elkerülni hanem hogy hogyan tudnék benne szerepelni!? Általában fentröl üt gyorsan közelröl. segitsetek kérlek minnél gyorsabban!?

2015. márc. 28. 22:06
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Miért ver,ok nélkül?
2015. márc. 28. 22:10
 2/7 anonim ***** válasza:
85%
Családvédelmet keresd meg elsősorban .
2015. márc. 28. 22:11
 3/7 A kérdező kommentje:
Mert elég érdekes beszéd stílusom van... De nem az a lényeg, hogy miért. Hanem hogy bizonyítani tudjak.
2015. márc. 28. 22:11
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi a gyors választ de nem fáj anyirra meg semmi maradando max bar seb de ezt úgy akarom elkerulni hogy bebizonyitom hogy csak novok es mg erosebb leszek es mar ezt ne velem jatsza:s:d
2015. márc. 28. 22:12
 5/7 anonim válasza:
77%

Engem is vertek otthon. Anyam es apam is. A soprutol kezdve vallfaig mindennel. Szoval tudom mirol beszelsz. Apad ellen nem igen tudod magad megvedni ha csak ahogy feljebb irtak nem mesz el segitseget kerni. Bar en is egyszer rafogtam a kezere mikor megakart utni es arebb loktem a kezet. Akkor megusztam a verest de utana ugyanugy kaptam....

Max kezdjel el kondizni. De ne o miatta. Hanem csak magad miatt.

24/L

2015. márc. 28. 23:49
 6/7 kovpet ***** válasza:
100%

40 kilóval nehezebb embert csak úgy lehet legyőzni, ha érzékeny pontokon támadod. Pl tökön rúgod vagy kiszúrod a szemét.

De ezt a fater esetében szerintem nem akarod, így marad a rendőrség és a gyámügy. Esetleg egy megbízható tanárral, orvossal vagy akármilyen felnőttel beszélj, ők jobb eséllyel tudják, hogy mi a teendő ilyenkor.

2015. márc. 29. 09:03
 7/7 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat
2015. márc. 29. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!