Szerintem a védekezésnél bölcsebb a tudatos családtervezés, ez már eleve feltételez egy komoly partnert.
A másik is feltételez egy komoly partnert, én szintén jobbnak tartom a 'védekezésnél' a magömlés visszafogását. Aki ezt gyakorolja, az a férfi már nyilván komolyabban veszi a szexualitást, egészséget, vélhetően a nőket is.
És ezeknek van még egy előnye, nem óvnak meg fertőzésektől. Tehát nyilván egymásban megbízó társak használják. Na OFF vége :)
"Szerintem a védekezésnél bölcsebb a tudatos családtervezés, ez már eleve feltételez egy komoly partnert.
A másik is feltételez egy komoly partnert, én szintén jobbnak tartom a 'védekezésnél' a magömlés visszafogását. Aki ezt gyakorolja, az a férfi már nyilván komolyabban veszi a szexualitást, egészséget, vélhetően a nőket is."
Még tizenhárom éves, nem tervez családot, de gondolom, nem egyből családot fog tervezni ha 18 év körül lesz. Ilyenkor ki szokták próbálni a fiatal srácok és lányok a szeretkezést.
A magömlés visszafogásával meg az a probléma, hogy az előváladékban is lehet működőképes sperma, azt meg nem biztos, hogy érzi az ember, hogy mikor jön az előváladék.
Én sem támogatom az össze-vissza fekvést fűvel meg fával, de egy óvszer még senkinek nem ártott meg. És akkor a lánynak sem kell fogamzásgátlót bevenni.
13 évesen nem is ő beszél szexről, hanem mi :D
Az előváladékban sperma, ez ilyen new age ezotéria cucc gondolom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!