Valamilyen küzdősportot szeretnék űzni. Ilyen korban érdemes még elkezdeni?
23 éves vagyok. Soha nem sportoltam semmit sem versenyszerűen, hobbiszinten kosaraztam meg néha fociztam. Mostanában kezdtem el testépíteni. 188 cm és 75 kg vagyok.
Introvertált, kicsit félénk, visszahúzódó a természetem. Egy éve elvesztettem a barátnőmet, azóta teljesen befordultam, kicsit a depresszió irányába! úgy gondolom valamilyen küzdősport adna értelmet az életemnek. A kérdésem az lenne, hogy nem vagyok túl idős az efféle sportokhoz? Ezenkívül milyen küzdősport lenne számomra megfelelő? Mire számíthatok így teljesen kezdőként egy küzdősport edzésen? azzal tisztában vagyok, hogy valószínűleg olyanokat kapok majd, hogy azt megemlegetem :)
Legyetek szívesek akik jártasak a küzdősportok világában, adjatok némi tanácsot.
Köszönöm türelmetek, és válaszaitok!
Senkit sem fognak odaállítani a profik mellé homokzsáknak. A legtöbb edzésen rendes srácok vannak, akik inkább segítik egymás fejlődését mintsem szánt szándékkal kárt tegyenek a másikban (véletlenek persze vannak, de ez egy ilyen ipar). Azt - szerintem - jól hiszed, hogy egyetlen normális edzést nem lehet megúszni contact nélkül.
Ha kevésbé szeretnél contact közelébe kerülni, akkor válassz valami kevésbé competitive szellemiségű termet, ahol jobban összpontosítanak a technikák szép és helyes kivitelezésére mint a bunyóra (ugyanúgy lefoglalja az elméd és ad sikerélményéket, csak egy picit más aspektusban).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!